TV VODITELJSKI TRIO DORE

Kostadinov u sendviču između Leone Paraminski i Monike Lelas

  • Autor: I. T.
  • 14.1.2011 16:36:00
  • 14.1.2011 14:44:33

U subotu, 22. siječnja, izravnim prijenosom na HTV 1 u 20 sati počinje izbor hrvatskog predstavnika za Eurosong 2011. Tim povodom na HRT-u su danas predstavljeni ovogodišnji voditelji Dore 2011: Aleksandar Kostadinov, Leona Paraminski i Monika Lelas

'Već duže vrijeme smo u punom pogonu i potpuno smo spremni za subotu i početak Dore', rekao je urednik projekta i voditelj Dore Aleksandar Kostadinov najavivši neke od promjena koje sa sobom donosi nova, osvježena Dora.

'Od večeras je aktivna i posve nova internetska stranica Dore na adresi www.idemonaeurosong.hr na kojoj imate sve informacije o Dori i na kojoj ćete redovito imati sve najnovije informacije vezane uz ovogodišnju Doru.

Svake subote u izravnim emisijama će sudjelovati tročlani žiri sastavljen od poznatih osoba iz javnog života – svaki put u drugom sastavu – koji neće glasati za kandidate, ali će svojim dojmovima moći pomoći gledateljima pri odlučivanju.

Iako se budžetom uklapamo u recesijske mjere štednje, ponosni smo što zbog toga neće patiti emisija jer smo bez velikih troškova uspjeli napraviti izuzetno dobar i atraktivan show, a što ćete i vidjeti sljedeće subote', zaključio je Kostadinov.

Suvoditeljica Dore uz Aleksandra Kostadinova bit će mlada zagrebačka glumica Leona Paraminski. 'Veselim se Dori iz nekoliko razloga: to je moj prvi televizijsko-voditeljski angažman. A s druge strane sam vesela jer sam okružena timom vrhunskih profesionalaca. Tko u takvim uvjetima ne bi prihvatio posao?' rekla je Leona.

Uz nju ćemo svake subote gledati i Moniku Lelas, najpoznatiju po svom radu na HR2. 'Moje medijsko iskustvo prvenstveno je novinarsko i to na radiju, a vezano uz voditeljski posao na televiziji trenutno me najviše brine to što kamera dodaje pet kilograma', našalila se Monika Lelas.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više