ZA KRAJ SUZE I ŠPAGA

Rasplakana Nera moonwalkom zasjela na tron

18.12.2010 u 22:02

Bionic
Reading

Vruće je bilo u Studiju 10 na Prisavlju, gdje su dvije prekrasne dame sudjelovale u utakmici za tron. I kako to obično biva, samo jedna je ta! Prekrasnim plesom, gracioznošću i ljepotom pokreta očarale su obje kandidatkinje, no gledatelji su presudili u korist Nere Stipičević i Damira Horvatinčića

Dobili smo novi najbolji plesni par u Hrvatskoj. Bez imalo sumnje, tu titulu su prema gledateljima pete sezone 'Plesa sa zvijezdama' zaslužili Damir Horvatinčić i Nera Stipičević.

Prvi su na podij izašli Mila Horvat i Robert Schubert s velikim osmijehom na licu. Otplesali su slowfox kao da ga plešu u svakoj emisiji. Žiri je imao samo riječi hvale, a takve su bile i ocjene koje finalne večeri nisu imale važnosti.

Strastveni tango ponovili su Nera Stipičević i Damir Horvatinčić, koji su tim plesom ostavili žiri bez riječi u prethodnoj emisiji. 'Inače se ne volim družiti s štreberima, ali s vama uživam', rekao im je Duško Ćurlić, a u istom tonu nastavio je i Bilman. 'Dosadni ste koliko ste super', rekao je te Neri predvidio novu karijeru. Pale su same desetke.

Za drugi ples Mila je izabrala svoju omiljenu sambu, s kojom je, kaže, doživjela plafon. Opet je dala cijelu sebe te pokazala svoju isklesanu liniju. Duško je rekao da je jača od Dinama i Hajduka zajedno, dok je Elio dodao da Mila ipak igra za Brazil te da je primijetio njen seksipil u slobodnoj dionici. Duško je priznao da na plaži voli gledati djevojke koje su tako obučene.

Milinom seksipilu odmah je odgovorila Nera savršenim paso dobleom i svojim savršenim trbušnjacima. Opet su pale najbolje ocjene, a Dinko Bogdanić je pokušao ugurati i jedanaesticu, što mu nije pošlo za rukom.

Najsentimentalniji dio emisije bio je kad su zaplesali svi sudionici pete sezone 'Plesa sa zvijezdama.'

Drugu rundu plesali su Mila i Robert u slobodnomstilu.Mila je oduševila špagom, što jepubliku navelo da kraj točke dočeka na nogama. Žiri je najviše oduševio njen zlatni kostimić koji se skrivao iza bijelog kaputića.  'Bilo je svega', rekao je Elio, dok je Duškododao da je tu bio i Robert. Mila je zaista oduševila sve svojim slobodnim stilom. Bilmanuse najviše svidio onaj policijski dio, prepipavanje.Voditeljica je izjavila da je ipak u nekimdijelovima konzervativna.Ocjene su bilečiste desetke.

Nakon strastvene Mile i Roberta, svoj slobodni izričaj su pokazali Nera i Damir. Izabrali su pjesmu Michaela Jacksona 'Billy Jane' te skinuli sve najpoznatije pokrete kralja popa. Bilo je tu elemenata koreografije američkih navijačica, jer se Nera penjala po Damiru, a pokazali su i odličan moonwalk. Nera se nakon prekrasnih komentara žirija rasplakala koliko su je nahvalili! To su prepoznali i gledatelji pa su Neru i Damira ipak okrunili pobjedom.

Mila se od showa oprostila rekavši: 'Doviđenja i hvala na suradnji.'