Estrada DRUŽENJE U MUO

Neodoljiv Ninin seksipil u crnoj minici

Nina Badrić u crnoj minici je privlačila poglede na svečanosti u Muzeju za umjetnost i obrt

Nikad ljepša, popularna pjevačica svoj je minimalistički večernji look u uvijek elegantnoj crnoj boji začinila efektnim naušnicama i ultramodernim krvavo crvenim ružem. Nina se zagrnula mekim krznenim ogrtačem, a dobro raspoloženoj pjevačici poljubac u obraz dao je Damir Urban.

Na svečanosti u Muzeju za umjetnost i obrt koju je predsjednik Ivo Josipović organizirao za gosta Borisa Tadića okupila su se mnoga poznata lica iz javnog života obje zemlje. Njih oko 300 iz Zagreba i Beograda očekivalo je Josipovića i Tadića iako se znalo da Tadić ne može dugo ostati jer je želio na kraju večeri stići i do Beograda.

Prema pisanju Večernjeg lista, Tadić i Severina konačno su se upoznali, a Nina se srdačno izljubila s Borisom Tadićem.

Domjenak je pohodila i Lepa Brena zajedno sa suprugom Bobom Živojinovićem.

Među gostima se izmiješala hrvatska i srbijanska glumačka scena koju su predstavljali Miki Manojlović, Sergej Trifunović, Ksenija Marinković, Sreten Mokrović, režiseri Hrvoje Hribar, Dalibor Matanić, poslovnjaci Ivica Mudrinić, Goranko Fižulić, Nadan Vidošević, Luka Miličić, sportašica Blanka Vlašić...

Dvojica predsjednika pokušala su razmijeniti koju riječ s većinom gostiju, a možda im je najljepši trenutak bio kada su zapjevali uz klapu Hrvatske vojske Sveti Juraj. Predsjednik Tadić sa zanimanjem je poslušao 'Ju te san se zaljubija' i zapjevao uz stihove 'Cesarice srca moga', a ni njegov savjetnik Srđan Šaper iz nekadašnjeg VIS-a Idoli nije mogao odoljeti.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više