brend nosi i kate middleton

Osim novom frizurom, Nina Badrić oduševila je odabirom haljine kakva se rijetko viđa

10.02.2024 u 12:15

Nina Badrić

Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

Bionic
Reading

Popularna pjevačica za primanje nagrade za najbolju pjesmu godine birala je fantastičnu krem bijelu haljinu s potpisom brenda Solace London

Nina Badrić bila je jedna od zvijezda večeri jučerašnje dodjele nagrade Zlatni Studio, blistajući s novom frizurom i noseći senzacionalnu haljinu kakvu rijetko imamo prilike vidjeti.

Slavna domaća pjevačica birala je glamuroznu kreaciju poznatog brenda Solace London u krem bijeloj boji, predivnog satenskog materijala i laskavog kroja koji se širio u raskošnoj suknji.

Čitavo izdanje podigli su bogati 'puf' rukavi zavodljive spuštene razine, čime je dodatno naglašena njena nova drastično kratka frizura za koju se svi slažu da joj stoji - fenomenalno!

No, osim o frizuri, puno se pričalo upravo o ovoj haljini brenda poznatog po iznimno elegantnim i glamuroznim kreacijama, kojima nije mogla odoljeti niti Kate Middleton. Naime, princeza od Walesa prilikom svečanosti dodjele nagrada Earthshot Awards 2022. osvanula je u pripijenoj kivi zelenoj haljini koju potpisuje upravo Solace London.

Nina Badrić u ovom spektakularnom izdanju u potpunosti je plijenila pozornost kada je na pozornici dodjele izvela duet s kolegom Petrom Grašom, hit 'Nemoj', za koji su iste večeri osvojili kipić Zlatnog Studija u kategoriji 'najbolje pjesme godine'.

  • +63
Dodjela nagrada Zlatni Studio Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh, VANESA PANDZIC/Cropix