BLISTA U PERJU

Nina Badrić ima savršenu haljinu za doček Nove godine, pronašli smo je na sniženju

16.12.2023 u 09:46

Bionic
Reading

Ovih dana pjevačica Nina Badrić nastupala je u Beogradu, a za svoj nastup odabrala je haljinu koja itekako laska njezinoj figuri i u prvi plan stavlja njezine noge

Baš kao za sve svoje nastupe, tako je i za jedan privatni event, koji se održao ovih dana u Beogradu, Nina Badrić odabrala kombinaciju koja joj najbolje odgovara.

Na svom Instagram profilu oduševila je sve fotografijama snimljenim uoči nastupa, a u oko je odmah 'upala' mini bijela haljinica dugih rukava, kojom su njezine noge došle u prvi plan.

Zanimljiva haljina ukrašena perjem i šljokicama, u kojoj zaista morate paziti kako sjedate i hodate, budući da je ultra kratka, ima i poseban detalj koji se krije na leđima. Riječ je o decentnom izrezu koji daje dozu sekspila.

Ovakav model haljine idealan je za novogodišnji doček i namijenjen je onim damama koje ne žele proći nezamijećeno, ali i žele decentno naglasit leđa i noge.

  • +6
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic

Kratkom pretragom po bespućima interneta, pronašli smo haljinu koja tako dobro pristaje Ninin Badrić i dobra je vijest da se trenutno nalazi na sniženju. Riječ je o ASOS-ovoj kolekciji ASOS Design koja je sa 219 eura trenutno snižena na 153 eura, no manje dobra stvar je što je rasprodana u gotovo svim postojećim veličinama.