Estrada NINA BADRIĆ:

'Svaki razred u Hrvatskoj ima glazbenu zvijezdu'

  • Autor: tportal.hr
  • 23.11.2010 13:27:26
  • 23.11.2010 11:48:52

Društveno odgovornom inicijativom 'Uz glazbu rastemo sretnije' DM i 'Supertalent' pozivaju talentirane razrede osnovnih i glazbenih škola da predstave svoje 'glazbene zvijezde' i osvoje vrijedne instrumente: 100 razreda koji svojim pjevanjem ili sviranjem osvoje popularni žiri 'Supertalenta' DM će nagraditi akustičnom gitarom za nezaboravna druženja i sretno odrastanje uz glazbu

Cilj akcije je promicanje glazbene kulture u svakodnevnom odrastanju i druženju osnovnoškolaca. Talentirani razredi kroz ovaj će projekt imati priliku, uz druženje sa svojim razrednim prijateljima, naučiti kako je timski rad, kao bitna komponenta kvalitetnog odrastanja, važan za postizanje velikih ciljeva.

Najtalentiraniji razred osvojit će i ulaznice za nezaboravan provod u finalu 'Supertalenta' gdje će im se uručiti nagrada, a imat će priliku upoznati i slavni žiri Ninu Badrić, Dubravka Merlića i Enisa Bešlagića koji su oduševljeno podržali ovu vrijednu inicijativu.

'Vjerujem kako svaki razred u Hrvatskoj ima svoju glazbenu zvijezdu, a sudeći prema prijavama koje su nam dosada pristigle, nekada su i cijeli razredi vesela, raspjevana družina! Prekrasno je vidjeti takav složni timski rad na djelu, pogotovo kada je nit poveznica glazba, a djeca vidljivo uživaju u svojim nastupima i izvedbama', s veseljem je istaknula omiljena članica žirija Nina Badrić.

'Igrajte timski i pošaljite svoje radove kako biste zajedno odaslali dobre vibracije odrastanja uz glazbu, ali i svojim talentom te spremnošću na zajednički rad zaslužili pobjedu', još jednom je pozvala Nina.

Do kraja studenoga svi talentirani razredi svoje glazbeno umijeće u obliku video snimke (u trajanju od najviše 10 MB) mogu prijaviti na www.novatv.hr ili ih poslati na adresu Nova TV d.d., Remetinečka cesta 139 , 10000 Zagreb, za projekt 'Uz glazbu rastemo sretnije'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više