Estrada OBRAČUN NA CRO A PORTERU

Fani Stipković ošamarila fotografa

  • Autor: M. B.
  • 12.10.2010 20:58:46
  • 12.10.2010 20:30:00

Novinarka Nove TV Fani Stipković, isprovocirana i verbalno napadnuta, uzvratila je šamarom bezobraznom fotografu

'Da, istina je da sam ga ošamarila, ali tek nakon što sam bila debelo isprovocirana', rekla nam je temperamentna Dalmatinka Fani, koja je na Nivea Cro A Porter došla nositi reviju Linee Exclusive.

'Iako sam ovdje došla direktno s aerodroma, uvijek se sjetim kako me je Linea angažirala kad sam bila nitko i ništa i sada kad god me zovu rado se odazovem pozivu da im nosim reviju', rekla je Fani.

'Isto tako sam dotičnom fotografu, dok je započinjao svoju karijeru, uvijek izlazila u susret, činila usluge kad god je trebalo, a on mi je to vratio na najružniji mogući način. Večeras sam nakon odrađene modne revije s prijateljima ispijala piće kada mi je došao jedan prijatelj i upozorio me kako dotični fotograf koji okolo pokazuje moje slike i vrijeđa me na ružan način. Nakon što sam otišla na lice mjesta i u to se uvjerila i sama, jednostavno sam poludjela od bijesa i lupila mu šamar', ispričala je isprovocirana novinarka.

'U svakoj situaciji se trudim ostati pribrana, ali u ovoj situaciji proradila je moja vrela dalmatinska krv i reagirala sam kako sam reagirala. Ne kažem da je to najprimjerenije rješenje, ali u ovoj situaciji sigurno je jedno od najboljih', rekla nam je vatrena Fani i nastavila druženje s prijateljima, koji su bili zgroženi ponašanjem fotografa.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više