VERA WANG

Pogledajte kakvu je vjenčanicu odabrala Fani Stipković za svoje meksičko vjenčanje

28.09.2023 u 13:21

Bionic
Reading

Za svoj dan iz snova nekadašnja manekenka, danas novinarka i voditeljica Fani Stipković idealnu je vjenčanicu, s potpisom Vere Wang, pronašla u zagrebačkom Le Conceptu, wedding multibrand storeu u vlasništvu Aleksandre Dojčinović

Nakon što je ovaj mjesec njezin Lei Lou dizajn objavljen u kultnom September Issueu američkog i britanskog izdanja Voguea, priznata hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović dobila je još jedan razlog za slavlje, opet u svjetskim razmjerima.

Naime, poznata hrvatska novinarka s madridskom i, trenutno, meksičkom adresom, Fani Stipković, na svom vjenčanju za slavnog španjolskog nogometaša i legendu Real Madrida, Fernanda Hierra, zablistala je u vjenčanici Vere Wang iz Aleksandrinog zagrebačkog butika Le Concept, wedding multibrand storea.

Le Concept, koji se upravo savršeno uklopio u postojeći Lei Lou butik u Ilici 15 i proširio ga na čak 850 kvadrata čistog modnog i vjenčanog luksuza, vrlo je brzo postalo omiljeno mjesto brojnih budućih mladenki, pa ne čudi da je Stipković upravo tamo pronašla haljinu za svoj najsretniji dan u životu.

Vjenčanica Fani Stipković Izvor: Promo fotografije / Autor: Judith Castro

Ovakva suradnja odlična je i za Hrvatsku, budući da je ekskluzivne snimke vjenčanja održanog u meksičkoj Guadalajari, gdje Hierro radi kao direktor nogometnog kluba Club Deportivo Guadalajara, donijela ekskluzivno ovaj tjedan španjolska ¡Hola!, a prenijeli su ih gotovo svi tamošnji vodeći mediji i brojni svjetski. Na divnoj, intimnoj ceremoniji u krugu najbližih Stipković i Hierro okrunili su svoju dugogodišnju ljubav, a pravo ih veselje očekuje uskoro kada će postati roditelji dječačića.

'S Fani me veže dugogodišnja suradnja, koja je s vremenom prerasla u prijateljstvo. Jako me razveselilo kada je, u moru onoga što je mogla odabrati, ostala vjerna Hrvatskoj i svoju savršenu haljinu pronašla kod nas u Zagrebu. Riječ je o jednostavnoj, a opet glamuroznoj kreaciji Vere Wang, koja je apsolutna vladarica scene kada su u pitanju vjenčane haljine i koje su, suprotno nekom uvriježenom mišljenju, zapravo i vrlo pristupačne', rekla je Dojčinović.

“Oduvijek djelujem lokalno, ali mislim globalno i nikad ne propuštam priliku za neke lijepe priče. Iako smo malo tržište, to nam nikako ne smije biti izlika da se prestanemo truditi. Donositi svijet k nama i pritom osvajati svijet iz Ilice 15 bila je i ostala moja najdraža misija” - zaključuje Dojčinović.