široke hlače

Ovakav kroj ne viđa se često: Fani Stipković vrući trend podigla na sasvim novu razinu

17.02.2023 u 23:13

Bionic
Reading

Poznata hrvatska novinarka, Fani Stipković, objavila je video svog originalnog stajlinga u kojem su u prvom planu bile hlače vrlo širokih, lepršavih nogavica i visokih džepova

Prekrasna hrvatska novinarka Fani Stipković objavila je na svom Instagram profilu video sa stadiona u Meksiku, a u prvom planu bile su njezine široke hlače u vrlo dojmljivom kroju.

Naime, 40-godišnja ljepotica podigla ne aktualni vrući trend širokih hlača na sasvim novu razinu! Fani se odlučila za vrlo širok i lepršav kroj koji je sličniji suknji, s neravnim rezom nogavica i visokim džepovima koji su naglasili njene ženstvene obline.

Ovaj model hlača besprijekorno je uparila s cropanom uskom dolčevitom i crnim sakoom, a look je zaokružila crnim potpeticama i odgovarajućom malom crnom kožnom torbicom.

Fani u posljednje vrijeme često objavljuje fotografije upravo sa stadiona Akron, doma nogometnog kluba Chivasa de Guadalajare, u kojem je ulogu sportskog direktora nedavno preuzeo njen zaručnik Fernando Hierro.

Zbog bivšeg kapetana i legende Real Madrida Fani se prvo preselila u Španjolsku, a potom ga je pratila i u Meksiko u kojem žive protekla dva mjeseca.

  • +4
Fani Stipković i Fernando Hierra Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia

Nedavno je Fani potpuno iskreno rekla nekoliko riječi o svom odabraniku istaknuvši kolika su si međusobna potpora: 'U vezi žena, osim što je životni partner, mora zadržati svoj identitet, svoju bazu, svoju bit. I moj rad mi pruža sreću. To što je Fernando poštovao to je bila jedna od stvari koje su mi se najviše svidjele kod njega.'

U slobodno vrijeme, Fernando i Fani istražuju Meksiko, a ona je posvetila vrijeme jahanju u kojem je priznala da iznimno uživa te kako je razvila posebnu ljubav s ovim plemenitim životinjama.