DEFINITIVAN KRAJ?

Nataša Janjić Lokas - prva proslava rođendana bez Joška

27.11.2014 u 12:20

Bionic
Reading

Prvi put u posljednjih pet godina glumica Nataša Janić svoj je rođendan proslavila bez supruga Joška, u društvu najbližih prijatelja, a sudeći prema fotografijama i kratkom videu koji je objavila na Instagramu, bilo je jako veselo

Uz veliku čokoladnu tortu, brojne prijatelje i pjesmu 'Sretan rođendan', uspješna glumica Nataša Janjić jučer je u samom središtu Zagreba, na otvorenju Fuliranja u Tomićevoj ulici, proslavila svoj 33. rođendan. Slavila je u društvu koreografkinje Larise Navojec, voditeljice Marijane Batinić, modne blogerice Petre Nižetić i njezinog brata, pjevača Luke Nižetića, glumice Ane Maras Harmander te još nekoliko bliskih prijatelja. Nakon Fuliranja veselo društvo nastavilo je slaviti u klubu Pepermint do kasnih noćnih sati.


Ipak, jedan rođendanski poljubac je nedostajao, onaj Joška Lokasa. Naime njihov je brak već nekoliko mjeseci pod velikim upitnikom, a par se nakon ljeta razdvojio kako bi hladne glave odlučili što i kako dalje. Tako je i Joško nedavno svoj 43. rođendan proslavio bez Nataše, a nije joj bio podrška ni tijekom njezine posljednje premijere predstave '5žena.com' u režiji Renea Bitorajca.


Unatoč privatnim razmiricama, Nataša ima razloga za sreću zbog brojnih poslovnih angažmana u zemlji i regiji, zbog kojih dobiva samo pohvale.

#surprise #party #33 ❤️????????????????

A video posted by Natasa Janjic Lokas (@nanulananula) on