FASHION GURU

Nataša nikako da pogodi dobar modni kolosijek, Ornela i dalje izgleda 'k'o avion', a Linda bi trebala zaobilaziti vodoravne pruge i volane

  • 08.09.2022 u 12:12

  • Bionic
    Reading

    Dugo nismo vidjeli toliko poznatih domaćih lica na jednom mjestu kao na premijeri serije 'Metropolitanci'. Ljetni stajlinzi, sukladno visokim temperaturama, i dalje dominiraju, no pitanje je mogu li proći strogi modni sud Fashion Gurua?

    Nekako mi se čini da će Nataši trebati neko vrijeme da ponovno pogodi dobar modni kolosijek, jer nije baš da je oduševljavala svojim stajlinzima u posljednjih nekoliko pojavljivanja.

    Znam da majčinstvo donosi dosta posla, velika familija je i kod mene doma, ali neke stvari mogla bi izbjeći - poput ovih hlača.

    Ne znam je li ovo kombinezon ili su to hlače i top, ustvari - nebitno je. Taj donji dio na preklop ne stoji baš najbolje. Iskreno, stoji samo alternativcima koji nose isusovke, potkošulje i možda pokoji dreadlock, a na našoj zgodnoj Nataši to, nažalost, izgleda zbrčkano.

    • +5
    Premijera nove dramske serije 'Metropolitanci' Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo

    Ornela Vištica i dalje izgleda, kako bi se reklo, 'ko avion'. Lijep ljetni gradski stajling, zanimljive hlače, košulja bez rukava svezana u struku, podignuta kosa, rajf, crvena torba - gdje god pogledam, sve je baš lijepo i OK, za razliku od Linde Begonje, koja bi za početak trebala zaobilaziti vodoravne pruge i volane.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.