Kolekcija jesen/zima 2022

Nataša Janjić novo je zaštitno lice bajkovite kolekcije Seventy Venezia

20.10.2022 u 08:52

Bionic
Reading

Među stoljetnim zidinama bajkovitog Splita, na kalama gdje je oduvijek bujao život, započinje nova, suvremena priča. U glavnoj ulozi nastupa samouvjerena, ostvarena i uspješna žena koja njeguje klasičnu talijansku eleganciju. Djevojka koja je odrasla na ovim ulicama, vatrena glumačka zvijezda Nataša Janjić predstavlja savršenu Seventy ženu

Kolekcijom jesen/zima 2022, Seventy Venezia vodi nas na novo putovanje, ostavljajući ljeto i prelazeći u šarenu toplu jesen, te hladni zimski ugođaj. Od neutralnih boja do ljubičastih i narančastih nijansi, ova sezona nudi nam pravi jesenski ugođaj.

  • +3
Seventy Venezia Izvor: Promo fotografije / Autor: Ivan Gudić

Seventy Venezia ostaje odana besprijekornoj eleganciji svojim klasičnim ženstvenim modelima koje bi svaka žena poželjela u svom ormaru. Ovaj talijanski brend, kao jedan od rijetkih koji se može pohvaliti made-in-italy etiketom, još je jednom pokazao da je moda igra, da bojama postižemo sklad a detaljima upečatljivost.

Nakon prvih dana jeseni i dolaskom hladnijih dana predlažemo „detox“ kroz interakciju s prirodom. Raskošnu jesen simbolizira topla odjeća i jakne od perja koje vas potiču na aktivnost. Topliji džemperi i jakne od eko krzna potiču nas na boravak u prirodi. Uživajte u paleti boja koje smo pripremili za vas, od zelene preko trendi smeđe koje su u savršenom skladu boje venecijanske lagune i sunčeve zrake kontrastne žute boje.

Kolekcija kulminira toplim ovratnicima, super-glomaznim jaknama, vunom kompaktnog tkanja i toplim bundama od umjetnog krzna koje vas nježno obavijaju.

Odvažne i glamurozne Seventy Venezia kombinacije pronađite u popularnom Splitskom trgovačkom centru Joker, a detaljnije pogledajte o kultnim klasičnim modelima u kojima je uživala i Nataša Janjić na instagram profilu @seventy_split.