IMAMO NOVU SEVE

Njoj je uspjelo! 'Skinula' je Severinu kao od šale

17.11.2014 u 10:00

Bionic
Reading

Eurovizijsko izdanje TV showa Tvoje lice zvuči poznato donijelo je brojne zanimljive transformacije, a najuvjerljivija je bila Andrea Andrassy odnijevši pobjedu u ulozi Severine s pjesmom 'Moja štikla'

Andrea Andrassy otkrila je da ju je transformacija u Severinu najviše plašila, zbog čega se najviše i potrudila. Trud joj je donio i pobjedu s pjesmom 'Moja štikla', s kojom je Severina predstavljala Hrvatsku 1996, a za nju ju je napisao Goran Bregović. Andreinom su izvedbom bili oduševljeni svi članovi žirija, a za petama joj je bila Vanda Winter, također oduševivši pjesmom 'Euphoria' švedske predstavnice Loreen. Njezine vokalne sposobnosti i cjelokupan dojam svi su pohvalili, a Vanda se iznova tome oduševljeno čudila.

Ronald Braus u lepršavoj bijeloj haljini pretvorio se u Sanju Doležal i zapjevao 'Ja sam za ples', a Giuliano nas je vratio u 1989. izvevši pjesmu 'Rock me baby'. No čini se da Emilija Kokić, koja je sjedila u žiriju, nije bila pretjerano zadovoljna s obzirom na to da mu je udijelila najnižu ocjenu. Mario Petreković također nije briljirao kao inače. Transformiravši se u Doris Dragović, otpjevao je pjesmu 'Marija Magdalena'.


Vatrenu amazonku ukrajinskih korijena, Ruslanu, utjelovila je Minea te svojim energičnim plesom fascinirala žiri, osobito Emiliju Kokić, a ona je izjavila da bismo, kad bismo ovako predstavljali Hrvatsku, kao što je to Minea izvela, sigurno još jedanput pobijedili.

Jasna Palić Picukarić u ulozi Tajči otpjevala je pjesmu 'Hajde da ludujemo', a publiku je do suza nasmijao Baby Dooks u ulozi Danijela Popovića. Nakon što je izveo njegov hit 'Džuli' Sandra mu je poručila: 'Bit ćeš Pavarotti!'