'TVOJE LICE ZVUČI POZNATO'

Minea je sve očarala u glamuroznoj mini haljini s odvažnim detaljem

21.04.2024 u 21:03

Bionic
Reading

Pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea koja u novoj sezoni showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato', ima ulogu članice žirija, u ovotjednoj emisiji ostavila je sve bez daha u divnoj svijetloplavoj mini haljini

Minea je i u najnovijoj emisiji oduševila svojim chic outfitom.

I ove nedjelje, kao i četiri prijašnje, plavokosa Zagrepčanka izgledala sjajno u još jednoj raskošnoj modnoj kombinaciji.

'Nevjerojatno kako iz tjedna u tjedan, zahvaljujući mom Marku pomičem sve svoje granice ... Ova haljinica je najslađi bombončić ikada, ljubav na prvu. Predivan je osjećaj imati ekipu iza sebe koja brine i o najmanjem detalju, na meni je samo da uzivam i budem sretna', izjavila je za tportal Renata Končić uoči emisije.

Riječ je o upečatljivoj mini haljini golih ramena s odvažnim detaljem u vidu predimenzionirane mašne (i.do.weddings.hr) koja je kao stvorena za Mineu jer je u prvi plan istaknula njezin adut - vitke noge.

Osim toga, haljina u svijetloplavoj nijansi sjajan je izbor za plavuše poput Minee, a u ovaj glamurozan look s retro vibrom odlično su se uklopile srebrne sandale na petu s remenčićima i efektna ogrlica.

Frizura i make up savršeno su istaknuli Mineinu ljepotu.

Osim Minee u žiriju su i glumci Goran Navojec i Enis Bešlagić te pjevač Mario Roth.