'tvoje lice zvuči poznato'

Spektakularna minica: Minea u zavodljivom rokerskom izdanju kakvo se rijetko viđa

31.03.2024 u 20:04

  • +3

Renata Končić Minea

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Luka Čop

Bionic
Reading

Prozirna mini haljina u spoju s tajicama i gležnjačama na visoku petu pokazala se kao dobitan spoj za popularnu domaću zvijezdu

Uoči nove epizode showa Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato', pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea pokazala je novi spektakularan stajling s potpisom Marka Grubnića.

Kao i u prethodnim emisija, Grubnić je pokazao da mu inspiracije nikad ne nedostaje te je Mineu odjenuo u efektno rokersko izdanje.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Stajling je sastavljen od prozirne mrežaste mini haljine dugih rukava, prošarane vertikalnim crnim prugama te uočljivim crnim grudnjakom, a sve začinjeno ljubičastim perjem oko vrata i zglobova. Ova zavodljiva haljina, kakva se zaista rijetko viđa, dolazi s potpisom brenda Royal Bride.

Ispod ovog efektnog komada pjevačica i voditeljica nosila je crne svjetlucave tajice te gležnjače od brušene kože špic vrha, iste boje. Kosu je nosila u visokom repu te sve nadopunila crnim lakom za nokte i suptilnom šminkom.

'Neobičan stajling koji pomiče moje granice... Ovoga puta uskočili smo iz glamuroznih haljina u ovaj neobičan stil koji je donio ležernost, posebnost i malo rock glam momenta. Priznajem da sam se super osjećala i u ovoj kombinaciji', rekla je Minea.

Prošle nedjelje gledali smo je u glamuroznoj, ljubičastoj haljini sa zavodljivim prorezom koju također potpisuje brend Royal Bride, a kojom je istaknula svoju vitku liniju.

Minea u 'TLZP-u' Izvor: tportal.hr / Autor: Privatni album