LJUBAV U VENECIJI

George Clooney i Elisabetta blistali na premijeri

09.09.2009 u 12:34

Bionic
Reading

Na žalost ukupne svjetske ženske populacije, čini se da je Clooney potpuno lud za svojom djevojkom, Talijankom Elisabettom Canalis

Tako se slavni par, osim na fotografijama paparazza, mogao vidjeti u svečanom izdanju na crvenom tepihu 66. po redu venecijanske Mostre, na kojoj je George predstavio svoj najnoviji film 'Men Who Stare at Goats'.

Elisabetta je blistala u dugačkoj plavoj haljini, a George je blistao pored nje. Par već neko vrijeme boravi u njegovoj vili na jezeru Como, a vrijeme provode uživajući u skrovitom vrtu imanja, vozeći se brodom ili motorom po okolici. Clooneyja očito ne smeta ruka u zavoju, koju je ozlijedio prikliještivši je vratima automobila.

Za svoju dragu George često u krušnoj peći peče pizze, a možemo pretpostaviti da mu za nju ništa nije teško, budući da je čak i on Elisabettino srce osvojio nakon podosta muke.

Naime, tijekom snimanja talijanskog filma 'Christmas in New York' Elisabettu Canalis i njenog kolegu Alessandra Sianija je svaki dan nakon seta do hotela pratio tajnoviti automobil. Nakon nekog vremena Sianiju je to postalo sumnjivo pa se, skupivši hrabrost, otišao suočiti s voajerom. No u automobilu je imao što za vidjeti – slavnog Georgea Clooneyja glavom i bradom.