stil u paru

On njoj ne može odoljeti: Prekrasna Amal u jednoj od najljepših haljina, a George je bio oduševljen

12.12.2023 u 09:17

  • +3

Amal i George Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: ROB LATOUR / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Slavni par George i Amal Clooney pokazali su ljubav, ali i dobar stil na premijeri njegova najnovijeg redateljskog ostvarenja, filma 'The boys in the boat'

George i Amal Clooney donijeli su istinski glamur u Los Angeles. Elegantni par privukao je pažnju na crvenom tepihu u kinu Samuel Goldwyn na premijeri 'The boys in the boat', njegovog najnovijeg redateljskog rada.

Zanosna Amal doslovce je zablistala na crvenim tepihu u svijetložutoj haljini A-kroja s geometrijskim izrezom u obliku srca i efektom steznika. Uski gornji dio nastavljao se na lepršavu i vrlo elegantnu suknju, punu i bogatu materijalom. Bez nepotrebnih detalja, Amal je pokazala da je manje doista više te da je upečatljiva boja haljine sasvim dovoljna. A dodala je tek metalik clutch torbicu.

Poznata odvjetnica look je zaokružila dugom kosom oblikovanom valovima, ispod kojih su se nazirale dijamantne naušnice. George je, baš kao i uvijek, bio vrlo elegantan, ali i oduševljen svojom voljenom suprugom, koju je na crvenom tepihu nježno grlio.

Inače, lijepa Amal je povodom premijera Georgeovog filma pokazala već niz sjajnih stajlinga, još jednom potvrdivši status jedne od najbolje odjevnih slavnih dama.

  • +3
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'