ultimativni model

Amal Clooney ponovno briljira: Ove čizme isplati se imati u ormaru i nakon zime

21.03.2024 u 20:42

Bionic
Reading

Gdje god se pojavila Amal Clooney oduševi izborom modnih kombinacija. Savršeno dotjerana u svakoj prilici lijepa supruga Georgea Clooneyja sada je pokazala još jedan divljenja vrijedan stajling i čizme koje se itekako isplati imati u ormaru i u prvim danima proljeća

'Mrzim tu uvriježenu pretpostavku da kao ljudsko biće moraš biti stavljen u određene kalupe. Nema razloga zašto odvjetnici ne mogu biti smiješni – ili zašto glumice ne mogu biti ozbiljne', rekla je Amal Clooney jednom prilikom u intervjuu za Vogue. A ona sama je najbolji primjer svestranosti. Ona je majka, odvjetnica i ikona stila – i poznata je kao vrlo pametna i duhovita sugovornica.

Nema sumnje, Amal je s razlogom velika inspiracija, a supruga Georgea Clooneyja kada god se pojavi na crvenom tepihu o njezinim stajlinzima se priča danima. Od prekrasnih maksi haljina, razigranih kratkih modela pa do sjajnih kombinezona – Amal Clooney uvijek izgleda fantastično. No, crveni tepih nije iznimka, Amal za rukom polazi servirati i sjajne dnevne stajlinge.

A Amal je sada 'uhvaćena' u sjajnom, kontrastnom stajlingu koji u punom sjaju pokazuje da ova pravnica koja je uspjela zarobiti srce do tada vječnog neženje Georgea Clooneyja, modu ima u malom prstu.

  • +3
George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Za večernji izlazak u Londonu čije fotografije možete pogledati ovdje, Amal je posegnula za efektnim spojem crne i bijele boje. Osnovu stajlinga činila je bijela kratka haljina damskog A- No, kod ovog stajlinga svu pažnju su i ukrale crne čizme, lakirane i s uzorkom krokodila koje su sezale visoko iznad koljena. Preko haljine odjenula je meki teddy kaput , a u ruci je nosila tamnocrvenu lakiranu torbicu kojom je vješto zaokružila look.

Crno-bijeli lookovi uvijek izgledaju tako chic i elegantno te se savršeno uklapaju u baš svaki ormar. A visoke čizme, pogotovo one preko koljena, koje su u sezoni iza nas bile veliki hit, odličan su izbor za prve proljetne, još uvijek prohladne dane. Naime, s visokim čizmama omiljene haljinice ne moraju u ormaru čekati toplije dane već ih možemo nositi odmah. A kada temperature porastu, jednostavno ih zamijenite balerinkama ili mokasinkama.

KAKVA FIGURA

Šljokice nisu samo za crveni tepih: Još jedno senzacionalno izdanje Amal Clooney

Pogledaj galeriju