RAZGOLIĆENA TIGRICA

Evo kako Kim Kardashian spaja kič i seksipil

15.10.2012 u 08:07

Bionic
Reading

Kim Kardashian će iskoristiti i Noć vještica kako bi pokazala svoje zanosne obline

Zvijezda realityja ove je nedjelje isprobavala kostime i počastila svoje obožavatelje objavivši svoju fotografiju u kostimu tigrice na Tweeteru. Prozirni srednji dio pripijenog kostima otkrio je bujne grudi i struk popularne 31-godišnje starlete.

Kim je velika obožavateljica seksi kostima za Noć vještica, pa je prošle godine, odjevena u zelenu haljinu sa šljokicama i s crvenom perikom na glavi, bila Poison Ivy iz 'Batmana'.

Šoping izlet bio je, čini se, mala terapija za Kim koju posljednjih dana sustiže nevolja za nevoljom. Kim, koja je od početka ove godine u vezi s Kanyeom Westom, namjeravala se preseliti u Miami, te je sa sestrama pokušala unajmiti kuću u South Beachu, prestižnom području grada.

No, umjesto toga, slavna je obitelj bila prisiljena pronaći dom u nepopularnom području grada nakon što su stanovnici South Beacha blokirali njihovo preseljenje. Naime, obitelj Kardashian trebala je prikupiti potpise susjeda koji žive u krugu od 500 metara od nekretnine koju je planirala iznajmiti Kim. Stanovnici rezidencijalne mirne četvrti vjerojatno su se preplašili da će nakon preseljenja reality obitelji njihove ulice okupirati TV kamere i paparazzi, piše Radaronline.com