ponovno s balenciagom

Kim Kardashian pokazala svoju kolekciju torbica vrijednu gotovo 400.000 dolara

24.01.2024 u 14:43

Bionic
Reading

U ponedjeljak je Kim Kardashian objavila kako ponovno udružuje snage s Balenciagom, a tom je prilikom pokazala koje torbice poznatog španjolskog brenda skriva u svom ormaru. Skriva? Ne skriva, već ponosno pokazuje njih 129

Kim Kardashian nikad nije skrivala svoju ljubav prema lijepim i skupim stvarima, a 'skupe krpice' odavno su nešto na što troši s posebnim zadovoljstvom. Poput mnogih dama, posebno je slaba na torbice. Međutim, torbice koje nosi poznata Kardashianka itekako su vrijedne!

Kim je svoje fanove pustila u svoj ormar s torbicama, gdje se nalazilo pravo blago za ljubiteljice ovog modnog dodatka.

U ormaru se krilo čak 129 torbica s potpisom Balenciage, španjolskog brenda s kojim je Kardashian surađivala prije njihove skandalozne kampanje 2022. godine, a s kojim je ponovno udružila snage ovog ponedjeljka.

Balenciaga pripada popisu skupocjenih luksuznih brendova, a cijene njihovih torbica kreću se oko 3 000 dolara. Matematičkom operacijom množenja došli smo do iznosa od 387 000 dolara, što znači da bi jedan ormar s torbicama Kim Kardashian bio dovoljan za kupnju prosječne kuće u SAD-u, ili možda neke luksuzne vile u Istri.

U njezinoj se kolekciji tako mogu naći brojni kultni modeli popularnog brenda, a najveću pozornost privlače šareni modeli 'Le Cagole' torbice koja nudi estetiku devedesetih.

  • +2
Balenciaga torbe kakve voli Kim K. Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Osim da se dive zapanjujućoj kolekciji torbica, neki su se prisjetili skandala iz božićne kampanje 2022. godine kada je Balenciaga plasirala fotografije upitnog sadržaja. Brend je tada plasirao kampanju koja je sadržavala BDSM medvjediće i dječje modele, a sve je otvorilo brojna pitanja o dječjoj pornografiji.

'Jesu li svi upravo zaboravili na pedo stvar?', samo je jedan od komentara na Instagramu, dok su korisnici X-a bili oštriji pri izražavanju svojih stavova.