tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+4
Pula
+7
Rijeka
+15
Zadar
+7
Split
+10
Dubrovnik
+9

JOŠ JEDNA NASLOVNICA

Grudi Kate Middleton objavljene i u Švedskoj

Švedski tabloid Se och Hoer objavio je u srijedu fotografije vojvotkinje od Cambridgea obnaženih grudi, a njegovo izdanje na danskom jeziku Se og Hoer najavilo je da će ih objaviti u četvrtak

Datum objave:
19.9.2012 20:33

Zadnja izmjena:
19.9.2012 20:37

Vezane teme

Se och Hoer je tri stranice posvetio fotografijama Kate koja je na pet fotografija golih grudi, a na jednoj skida donji dio svog kupaćeg kostima. Te fotografije nisu objavljene na internetu.

List ističe da su to ekskluzivne fotografije u Švedskoj. Se och Hoer je četvrti časopis koji je objavio ove sporne fotografije, nakon Closera u petak, irskog Daily Stara u subotu i talijanskog Chija u ponedjeljak.

'To nije ništa neobično, ovo su zapravo lijepe fotografije u usporedbi s drugim fotografijama slavnih osoba koje redovito objavljujemo', rekla je glavna urednica lista Carina Loefkvist.

Se og Hoer, koji kao i Se och Hoer pripada danskoj grupaciji Aller Media, najavio je u srijedu na svojoj mrežnoj stranici da će fotografije supruge princa Williama objaviti na 16 stranica u svom tiskanom izdanju u četvrtak i neće ih objaviti na internetu.

215280,215511,215421,215405

Časopis Closer vratio je u srijedu princu Williamu i njegovoj supruzi Kate fotografije na kojima je vojvotkinja obnaženih grudi i koje su snimljene dok su bili na odmoru u Provansi, doznaje se od dobroobaviještenog izvora.

Sud za hitne slučajeve u Nanterreu na kojemu su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea podigli tužbu, zabranio je u utorak raspačavanje fotografija i zatražio od Mondadorija, nakladnika Closera, da vrati sve fotografije roku od 24 sata nakon službene objave odluke donesene u utorak u 12.00 sati, "uz globu od 10.000 eura za svaki dan kašnjenja".

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr