Estrada DUGO TOPLO LJETO

Gdje ljetuju Fani, Nevena, Tarik i Lejla?

I dok većina naših celebova plovi Jadranom, neki su odlučili vidjeti vrlo egzotične destinacije poput Zrinke Cvitešić i Hrvoja Rupčića koji će se uputiti u Afriku

Za neke naše celebove dugo toplo ljeto tek je počelo. Svi oni koji su marljivo radili izabrali su otići na odmor unatoč krizi i recesiji jer ipak moraju napuniti baterije za nove radne pobjede. Čini se da je Hvar još uvijek top destinacija za sve one koji žele biti viđeni, pa su tako mnogi naši slavni odabrali baš taj otok.

Zvijezda 'Larinog izbora' Filip Juričić trenutno uživa sa svojom djevojkom Korinom Vukadinović na Hvaru, nakon čega će se uputiti još južnije. 'Ovo ću ljeto spojiti ugodno s korisnim s obzirom da radim na Dubrovačkim ljetnim igrama, a tamo ću povesti i djevojku', rekao nam je Filip.

Ljeto Nevene Rendeli rezervirano je za supruga, obitelj, frendice, ali i posao. 'Sedmi mjesec putujem s emisijom 'Boje turizma', a u kolovozu sam na Hvaru, Lastovu i tradicionalno u Pirovcu. Preferiram puste plaže na otocima, a u toples se skidam jako rijetko, kada stvarno nema nikog oko nas', rekla je novinarka.

Hvar su odabrali i Frane Barbieri i Loto djevojka Vanja Halilović, pa možemo zaključiti kako njihov odabir destinacije upućuje da više nemaju namjeru kriti svoju ljubav.

Tarik i Lejla sa svoja dva sina uživaju u njezinom rodnom Dubrovniku, a svratit će i do Istre, do Poreča, gdje imaju kuću.

Fani Stipković otkrila nam je kako će ljeto provesti na Korčuli, ali i u Španjolskoj gdje rado baci oko na zgodne Španjolce. Već je tulumarila u Novalji gdje je predstavila svoju kolekciju kupaćih kostima, a ni Umag joj nije izmakao.

Najuzbudljivije ljeto, čini se, ima Maja Lena Lopatny koja putuje s prijateljicom Kristinom. Dosad je proputovala gotovo pola Jadrana. 'Bila sam stvarno svuda: Biograd, Pakoštane, Zadar, Primošten, Medulin. Sada sam na Pagu već tjedan dana i toliko ću još tu i ostati. Uskoro mi dolazi Milan pa idemo kod mene u Trpanj, zatim u Dubrovnik. Početkom osmog mjeseca idemo u Budvu na deset dana', kaže Maja Lena koja kao studentica proživljava pravo dugo ljeto.

Jelena Perčin uživat će u rodnim Konavlima, a posjećivat će i otok Lopud. Šibenik i Pelješac će posjetit Antonija Blaće, ali ipak neće izbjeći top destinaciju Hvar gdje će se uputiti sa svojim dragim Hrvojem Brlečićem.

Neki će pak na drugi kontinent. Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić odlaze u Afriku, Ivana Roščić s dečkom je otišla u Indiju, a Sandra Križanec planira posjetiti Keniju.


202281,200594,194062,192491
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više