TOČKA PO TOČKA

Lejla Filipović zna kako i u haljini od 13 eura izgledati kao 'djevojka od milijun dolara'

11.01.2024 u 18:05

Bionic
Reading

Bivša Miss Hrvatske ovih je dana uživala u Dubaiju gdje su ona i suprug Tarik Filipović, sa sinovima Dinom i Armanom, obilježili i 16. godišnjicu svoga braka, a na fotografijama koje objavljuje na Instagramu lijepa Lejla oduševljava svojim modnim odabirima

Baš kao što smo jučer pisali, za večernji izlazak u Dubaiju Lejla Filipović odjenula je senzualnu crnu mini haljinu dubokog dekoltea i šarmantnih bijelih točkica, a kratak kroj u potpunosti je istaknuo njene nevjerojatno duge i vitke noge.

Ovo ženstveno izdanje Lejla je nadopunila skraćenom crnom chic jaknom, malom torbicom te efektnim cipelama na visoku petu trendi srebrnog sjaja, a i haljina i cipele odmah su zapele za oko njezinim prijateljicama na Instagramu.

Tako je na upit jedne pratiteljice Lejla otkrila kako je riječ o točkastoj haljini iz Mohita koja se trenutno može naći na sniženju.

Na stranicama brenda haljina je sada dostupna, iako u rijetkim veličinama, po cijeni od tek 12,99 eura, dok isti taj model, ali u bijeloj boji, možete kupiti za samo 7,99 eura.

Lejla je ovime još jednom očitala modnu lekciju, ali i pokazala da nije potrebno potrošiti silne novce kako bi izgledali dobro.

uvijek zajedno

Lejla i Tarik Filipović uživali na zagrebačkoj špici

Pogledaj galeriju