odmor u dubaiju

Istaknula vitke noge: Lejla Filipović ostavlja bez daha u zavodljivoj mini haljini

09.01.2024 u 09:51

Bionic
Reading

Lejla Filipović ponovno je oduševila modnim izdanjem i odabirom mini haljine šarmantnog uzorka u kojoj su do izražaja došle njene dugačke i isklesane noge

Lejla i Tarik Filipović ovih dana uživaju u čarima Dubaija u kojem su odlučili proslaviti 16. godišnjicu braka. Na egzotično putovanje poveli su i sinove Dina i Armana s kojima su doživjeli razne pustolovine o kojima svakodnevno izvještavaju svoje pratitelje na društvenim mrežama.

Uz sve to, supruga jednog od najomiljenijih domaćih glumaca i voditelja redovito zadivljuje svojim elegantnim stajlinzima, a izuzetak nije bila niti posljednja objava u kojoj je lijepa Lejla pozirala u zavodljivom izdanju.

Stilski zaokret Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Za večernji izlazak odjenula je senzualnu crnu mini haljinu dubokog dekoltea i šarmantnih bijelih točkica, a kratak kroj u potpunosti je istaknuo njene nevjerojatno duge i vike noge.

Ovo ženstveno izdanje Lejla je nadopunila skraćenom crnom chic jaknom, malom torbicom te efektnim cipelama na visoku petu trendi srebrnog sjaja.

Dan ranije obitelj je bila u posjeti egzotičnoj lokaciji na kojoj je Tarik veselo pozirao s gepardom te u opisu objave šaljivo napisao:

Tarik i Lejla Filipović prošetali sunčanim gradom Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'PAŠA mu je ime… ovom predivnom primjerku 'acinonyx jubatusa'… geparda… 110 km/h u 3 sekunde… ali tom brzinom može trčati samo 400 m a nakon toga se umara… e tu sam mu nabio komplekse… uz to sam tri puta teži od njega i imam veću glavu… zato me i ne gleda… zavist… u ovom dijelu svijeta kažu 'ljubomoran k’o gepard.'