PROVOD MAME I KĆERI

Zašto je Katie rasplakala Suri?

16.07.2012 u 11:12

Bionic
Reading

Iako Katie Holmes i Suri Cruise uživaju u svojim danima u New Yorku, šestogodišnja se djevojčica rasplakala kad joj je mama odbila kupiti psića u kojeg se zaljubila

Katie Holmes ovih dana jednostavno zrači. Iako većina ljudi usred razvoda obično ne izgleda najbolje, fotografi su Katie snimili u vedrom raspoloženju dok je nakon dobrog šopinga nasmijana u društvu svoje majke Kathleen pila kavu.

Bivša zvijezda serije 'Dawson's Creek' i žena čiji se svaki korak prati posljednjih mjesec dana, nosila je svijetlonarančastu haljinu čiji je prorez otkrio i čvrsto tonirane noge. Ranije tog dana Katie i Suri provele su dan u kupovni igračaka u poznatoj trgovini FAO Schwarz gdje je mlada zvijezda počastila svoju malu princezu igračkama i oslikavanjem lica. Kasnije su mama i Suri te prijateljica ručali u restoranu Via Quadronno na Manhattanu. Katie i Suri uživale su i u Dječjem muzeju umjetnosti.

Ipak, dan prije Katie je rasplakala Suri. Šestogodišnja djevojčica jako se rastužila u trgovini kućnim ljubimcima jer je njezina majka odbila kupiti ljubimca kojeg je poželjela. Slavna mama i kći razgledavale su kućne ljubimce u trgovini Citipup u New Yorku i Suri se zaljubila u mješanca jorkširskog terijera i maltezera. Ipak, 33-godišnja Katie nije popustila iako se mala Suri koristila klasičnom taktikom suza i durenja kojom djeca iznuđuju od roditelja ono što žele.

Suri je upisana u školu Convent of the Sacred Heart u New Yorku. Uglednu je školu pohađala i Lady Gaga, a godišnja školarina stoji oko 60.000 dolara. Učenice škole dužne su prisustvovati tjednoj misi.

Surin otac Tom Cruise i dalje snima film 'Oblivion' u Kaliforniji i svoju kćer nije vidio otkako je Katie podnijela zahtjev za razvod, no prema riječima svog odvjetnika, uskoro je planira posjetiti, piše Daily Mail.