katie holmes

Kraljica ulične mode s razlogom se ne odvaja od ovih hit ravnih cipela

19.04.2024 u 17:55

  • +6

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: FERNANDO RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA / BEAUTIFULSIGNATUREIG / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Katie Holmes s razlogom slovi za kraljicu ulične mode. Primijećena u izlascima u New Yorku, glumica je servirala dva sjajna i tako nosiva stajlinga, ali i pokazala da se od jednog para cipela ne odvaja, i to s jako dobrim razlogom

Katie Holmes izgledala je tako jednostavno elegantno i chic odabravši dugi baloner boje senfa koji je nosila iz klasične plave traperice i poveću shopper torbu. Nekoliko sat kasnije uputila se na večeru s prijateljem i identičnom, no nešto sofisticiranijem stajlingu s trapericama ukrašenim cvjetnim vezom, crnim balonerom i velikom torbom.

Nema sumnje, traperice i baloneri neizostavni su komadi u Kateinom proljetnom ormaru, a no komad od kojeg se slavna 45-godišnja glumica ni ove sezone ne odvaja su crne mokasinke, vječni model koji spaja udobnost i dobar stil.

Naime, visoke potpetice izgledaju jako privlačno, no udobnost je već odavno zavladala modnom scenom. Tako već nekoliko sezona početkom proljeća na modnu scenu vraćaju se mokasinke, model cipela koji, kad je riječ o udobnosti, ništa ne može nadmašiti. A osim što su udobne, ove cipele tako su chic, stoga ne čudi to da su i ovog proljeća veliki hit pa brojne trendseterice i diktatorice trendova čim to vremenske prilike dopuštaju uskoče iz čizama u mokasinke i nose ih sve do prvi dana ljeta.

Posebna mudar izbor su one crne boje jer su tada mogućnosti kombiniranja doista bezgranične Katie se pak veće sezonama ne odvaja od vrlo popularnog modela izrađeno od crne kože i s prepoznatljivim zlatnim metalnim detaljem. Riječ je vrlo popularnim Gucci Horsebit mokasinkama koje nadilaze promjenjive trendove. Naime, kultni brend inače u ponudi nekoliko varijanti mokasinki, a prvo izdanje datira iz 1953. Od tada, Guccijevu varijantu popularnog modela cipele nose slavne osobe na crvenom tepihu, političari tijekom javnih događanja, ali i prosječni kupci spremni izdvojiti nešto više novca za vrlo tradicionalnu siluetu.