FREEMASONSI U ZAGREBU

Kako se Fani Stipković upicanila za izlazak

31.03.2012 u 14:08

Bionic
Reading

Britanski DJ dvojac Freemasons ludim je tulumom u petak navečer u Zagreb donio dašak svjetskih glamuroznih partyja. Najnoviji su hitovi iz njihove radionice oduševili i prelijepu Fani Stipković, manekenke Iris Rajčić i Adrijanu Dejanović, Giannu Apostolski i brojne druge...

Nezaboravan sinoćnji party u Mansionu pamtit će mnogi - hitovi Freemasonsa oduševili su prepuni zagrebački klub.

'Zagreb je priredio nešto posebno. Energija publike prenijela se u potpunosti na mene i sviranje za njih bilo je pravo slatko zadovoljstvo. Mansion je klub poput velikih svjetskih klubova, oduševljen sam iznova', bio je ushićen nakon nastupa Russell Small.

Da znaju dobro plesati pokazale su i domaće zvijezde, među kojima se posebno isticala Fani Stipković u kratkoj plavoj haljinici i s Chanelovom torbicom na ramenu.

'Odlično sam se zabavila. Mansion je moj omiljeni zagrebački klub. Glazba vas vrlo lako ponese, tako da sam se i sama dobro naplesala', rekla je Fani Stipković.

Mansion nastavlja s nizom vrhunskih glazbenih gostovanja: najprije najavljuje nastup mlade DJ zvijezde Thomasa Golda, 14. travnja Papaya tour party, a u sklopu Kinky Malinky programa 25. svibnja gostuje DJ Hardwell.