Estrada NINA BADRIĆ:

'Muž i ja smo prevladali bračnu krizu'

Pjevačica Nina Badrić uskoro izbacuje svoj novi album 'Nebo', a kaže da je najbolja stvar koju je napravila u životu ta što je dala ljubavi drugu šansu

Nina Badrić ponovno radi punom parom. Osim što uskoro izbacuje svoj novi album 'Nebo', u novom crtiću 'Mačak u čizmama' posuđuje glas glavnom ženskom liku, a i aktivno se priključila akciji 'Sve za nju' za pomoć ženama oboljelim od raka. Nina i u privatnom životu cvjeta, jer su ona i suprug Bernard prevladali bračnu krizu.

'Ljubav zaslužuje drugu šansu. Da sam joj okrenula leđa, nikad si ne bih oprostila. A za to je trebalo mnogo hrabrosti. Brak je kompleksan odnos i drago mi je da sam bila hrabra. Jedino za čim žalim je to što sam pri razvodu bila brutalno iskrena u javnosti. Tada sam shvatila da je istina, nažalost, poput mesa koje niste na vrijeme stavili u frižider. O sebi sam pročitala stotine neistina i komentara, razgovori su se vrtjeli samo oko te priče, kao da ništa u životu nisam napravila – odjednom me počela definirati bračna kriza koju smo muž i ja prevladali', rekla je Nina za časopis Gloria.

Nina se osvrnula i na priče da je za nastup u HDZ-ovoj kampanji iz 2007. dobila čak 40.000 eura.

'Nije točno. Nedavno sam pročitala i da ću za novogodišnji nastup dobiti 50.000 eura. Opet laž. I što ću sad? Pokušati sve to demantirati ravno je skupljanju perja... Kad smo bili pozvani da pjevamo za HDZ, sve mi se činilo u redu. Tada sam zapravo prvi i jedni put pristala pjevati za neku stranku', rekla je Nina koja za Novu godinu nastupa u Sarajevu, a jedva čeka svoj novi album koji mnogo obećava.

'U glazbi se ogolim do kosti. Onaj tko pažljivo sluša i želi čuti u mojim pjesmama može saznati sve o meni. To sam ja, u glazbi se ne znam sakriti', dodala je.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više