Estrada TEŠKA DVA DANA

Fani Stipković doživjela je dramu u New Yorku

  • Autor: M. Ć.
  • 29.8.2011 12:15:14
  • 29.8.2011 9:12:03

Novinarka i manekenka Fani Stipković trebala je protekloga vikenda pratiti otvorenje US Opena, a dočekala ju je kataklizma i panika u New Yorku. Čim je sišla s aviona, morala se striktno držati upozorenja i uputa zbog uragana Irene koji je prijetio Velikoj Jabuci

Naime, Fani se u petak uputila u New York kako bi pratila US Open, a tamo ju je dočekala panika i zastrašujuće vijesti o uraganu Ireni, no najgore je ipak prošlo.

'Došla sam u New York u petak navečer. Aerodrom je već bio prazan i nakon toga su zatvorili Newark. Panika je već počela i dočekala me hrpa mailova u kojima se otkazuju sve aktivnosti na US Openu zbog Irene.

Grad je u subotu bio potpuno prazan, nije bilo psa na cesti, svi dućani zatvoreni, svi su ljudi doma čekali nove vijesti. Moj hotel je na Manhattanu, rekli su nam da pratimo vijesti i čekamo što će se događati. Jako je kišilo i vjetar je bio jak, a budući da je moja soba na 16. katu, jedino upozorenje koje smo dobili bilo je da se držimo što dalje od prozora', napisala nam je Fani.

Kasnije tijekom jučerašnjeg dana napisala nam je da joj se sve to čini prenapuhano te da oluja nije došla. Nasreću, sve je dobro prošlo, a Fani kaže da, osim što New York izgleda kao pred treći svjetski rat, više nema nikakvog razloga za brigu. 
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više