NATAŠA JANJIĆ:

U žaru zabave ponekad se popnem na stol

26.07.2011 u 07:35

Bionic
Reading

Nataša Janjić prema sebi je, kaže, najkritičnija. 2006. na festivalu u Puli osvojila je Zlatnu arenu za najbolju žensku ulogu u filmu 'Sve džaba', a ove je godine lijepa glumica u Puli boravila kao članica žirija

'Ekipa je fenomenalna, imamo isto mišljenje o svemu. I inače u životu ne zazirem od struke i nemam problema s taštinom pa imam puno dobrih prijateljica glumica i redateljica, ali više volim muška društva. Muškarci su nekako zanimljiviji', otkrila je za Večernji list Nataša.

Jedan svoj 'talent', kad su zabave u pitanju, ove godine u Puli ipak nije realizirala. 'Volim plesati i potegnem zabavu kad je stvarno dobro. I istina je da se u žaru zabave znam ponekad popeti na stol. Ali mama ne voli da o tome pričam i savjetovala mi je da se time ne hvalim, tako da se sad ne hvalim, nego skrušeno priznajem da mi se to ponekad dogodi, ali nije u Puli jer nisam imala vremena', ispričala je glumica.

Otkrila je i da uživa u hrani, ali se to zasad ipak ne vidi na njezinoj vitkoj liniji. 'Imam savršen talent prije ljeta dobiti barem dva kilograma viška. Ništa ne radim za liniju. Svaka dva dana odlučim malo piti vodu da izbacim toksine. Hedonist sam i obožavam jesti. Ne osjećam sitost kao takvu nego prestanem jesti kad je pristojno da prestanem. Doista bih u hrani mogla uživati po cijele dane. Mogu zahvaliti genetici što se ne debljam proporcionalno tome koliko jedem', priznala je Nataša.