POKUŠAJ SPAŠAVANJA FILMA

Megan Fox u najdubljem dekolteu ikada

10.03.2011 u 08:55

Bionic
Reading

Premda je seksi Megan Fox za potrebe snimanja novoga filma 'Passion Play' odjenula haljinu nevjerojatno dubokog dekoltea i minijaturni negliže i pokušala impresionirati na ekranu, ni to nije bilo dovoljno da njezin novi film dospije u kina

Megan Fox u minijaturnom negližeu

Odjevena u sjajnu zlatnu haljinu dubokog dekoltea, Megan Fox je još jednom je pokazala svoje raskošne grudi, a seksi look je bio začinjen bijelim krznenim ogrtačem i dijamantnom ogrlicom koja se izazovno njihala između bujnih grudi. U sljedećoj sceni filma 'Passion Play' Megan se pojavljuje u minijaturnom negližeu koji jedva pokriva njezine obline.

Premda će brojni obožavatelji seksi Megan Fox, proglašene i za najljepšu ženu na svijetu, uživati prilikom gledanja ovih scena, film 'Passion Play' nikada neće doživjeti svjetla kina, već će ga se moći pogledati isključivo na DVD-u.

Nakon što su kritičari imali samo negativne komentare na račun filma, a gledatelji su nezadovoljno napustili snimanje u Kanadi, producenti filma su odlučili smanjiti troškove te nakon završetka snimanja film poslati ravno u videoteke.

Uloga u ovakvome filmu veliki je minus popularnoj Megan Fox, posebice

nakon silnih pohvala za ulogu u filmu 'Transformeri'. U filmu o anđelu kojega od gangstera spašava svirač trube uz Megan Fox glume Mickey Rourke i Bill Murray.