U BARBIE RUŽIČASTOJ

Biste li ga nosili: Ovo je najveći neočekivani trend ovoga ljeta

30.06.2022 u 21:08

Bionic
Reading

Dosadio vam je minimalizam, a niste pretjerano oduševljeni niti animal uzorkom ili sveprisutnim cvjetićima? Možda vas ovoga ljeta zaintrigira tzv. Barbiecore, nadahnut stilom legendarne lutke koja je obilježila djetinjstvo mnogih djevojčica

Otkad su se pojavili prvi filmski kadrovi najpoznatije holivudske plavuše Margot Robbie u ulozi Barbie u zasad nenaslovljenom projektu talentirane redateljice Grete Gerwig koji u kina diljem svijeta stiže sljedeće ljeto - svi žele uskočiti u ružičastu.

Barbie svoj svijet boji u tu boju koju obožavaju djevojčice, a u prvim fotografijama Margot možemo vidjeti kao Barbie rolericu u gimnastičkoj opremi iz 80-ih dok je Ryan Gosling utjelovljenje Kena i to s izbijeljenom kosom što je šokiralo njegove brojne fanove.

savršeni par

[FOTO] Vatromet boja i ludi stajlinzi: Margot Robbie i Ryan Gosling kao Barbie i Ken u kičastim izdanjima

Pogledaj galeriju

U međuvremenu jedan je drugi poznati par također prihvatio Barbiecore trend: Megan Fox i Machine Gun Kelly koji ne bježe od modnih egzibicija. Iako su veliki ljubitelji goth/punk rokerskih kombinacija glazbenik i glumica koju su se u međuvremenu zaručili uskočili su u ekstravagantne ružičaste stajlinge na premijeri novog dokumentarca Machine Gun Kellyja, Life In Pink.

Megan i Machine Gun izgledali su doista poput Barbie i Kena iz stvarnog života, a za to su čak obojali kosu u ružičasto.

Ostali celebovi koji su odlučili osloboditi svoju unutarnju Barbie ovog ljeta uključuju Kim Kardashian, Lizzo, Simone Ashley, Duu Lipu...

Ni dečki nisu imuni na Barbiecore šarm: glumac Sebastian Stan koji je utjelovio Tommyja Leeja u seriji 'Pam & Tommy' izgledao je baš kao klon Kena u ružičastom na Met Gali.

Iako je ružičasta Barbie nijansa trenutačno posvuda, Valentinov kreativni direktor posvetio je cijelu svoju kolekciju jesen/zima 2022. žarko ružičastoj, koja je razvijena u suradnji s Pantoneom.

Pa koja je glavna poruka Barbiecore? U svakom slučaju nije ona 'manje je više'. Pa pustite 'Barbie Girl' benda Aqua i uskočite u nešto ružičasto.