nije žalio novac

Zdravko Čolić se počastio novim penthouseom na jedinstvenoj lokaciji: On ga krije, ali njegova kći Una često pokazuje obiteljski luksuz

22.01.2022 u 13:10

Bionic
Reading

Jedna od najvećih zvijezda u regiji godinama je na estradi gdje je zaradio dovoljno novca da može uživati do kraja života. Nedavno je, javljaju srpski mediji, kupio nekretninu na Zlatiboru, a to će navodno biti najmoderniji i najbogatiji kompleks u tom dijelu Srbije

Prema pisanju Informera, u tijeku je izgradnja luksuznog zdanja s četiri nivoa, podzemnom garažom, restoranom, recepcijom na ulazu, dječjom igraonicom, spa-centrima, staklenim bazenom i heliodromom, a Zdravko Čolić navodno odučio kupiti stan jer će tamo nalaziti i medicinsko-sportski sadržaji, poput kriokomore i barokomore.

Čola ih koristi zbog njihovih mnogobrojnih pozitivnih efekata na zdravlje i mladolikost, pa se pretpostavlja da je to jedan od razloga zašto se odlučio uzeti apartman upravo u tom kompleksu.

Inače, čuvani pjevač i njegova obitelj inače žive u luksuznoj vili u mirnom dijelu beogradskog naselja Košutnjak, a prije toga, živjeli su u elitnom naselju Mačkov kamen na Dedinju.

Zdravko Čolić Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL