OPREZNO S OBJAVAMA, CHRIS

Zbog male nezgode laskava mu je titula promakla, ali ove bi godine Chris Evans mogao biti proglašen najseksi muškarcem na svijetu

05.11.2021 u 10:51

Bionic
Reading

Titulu najseksi živućeg muškarca i naslovnicu časopisa People, doznaje Page Six iz više izvora, ove godine osvojit će glumac Chris Evans

Laskava titula glumcu se smiješila već prošle godine, ali upućeni izvori za Page Six kažu kako su šefovi mislili da je nakon slučajnog objavljivanja fotografije spolovila na društvenim mrežama mudrije pričekati godinu dana.

Prošle godine titulu je osvojio glumac Michael B. Jordan, a na naslovnici časopisa People sljedećeg bi se tjedna trebao pojaviti Chris Evans.

'Razgovaralo se prošle godine o tome da Chris bude na naslovnici, ali nije bio dobar trenutak', rekao je izvor za Page Six.

Naime, u rujnu 2020. glumac je pokušavajući objaviti video na Instagramu slučajno učitao svoje golišave fotografije.

Igrajući igru 'Heads Up!', 40-godišnja zvijezda filma 'Kapetan Amerika' nenamjerno je podijelio fotografiju sa svojih 5,7 milijuna pratitelja, koja je otkrivena u galeriji videa i fotografija.

Evans je brzo reagirao i izbrisao sliku, ali netko je ipak bio brži pa su snimke zaslona objavljene na Twitteru, što je razbjesnilo glumčeve obožavatelje.

  • +5
Chris Evans Izvor: Profimedia / Autor: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U pomoć su priskočili glumčev brat Scott Evans i kolega iz filma 'Osvetnici' Mark Ruffalo, pružajući mu javno podršku na internetu.

Pažnju koju mu je priskrbio taj viralni trenutak Evans je iskoristio za skretanje pažnje na predstojeće predsjedničke izbore i pozivanje građana da ispune svoju dužnost.

'Sad kad imam vašu pažnju... GLASAJTE 3. studenog!!!', napisao je Evans na Twitteru.

Evans je u šaljivom tonu odgovorio i Tamronu Hallu na pitanje o neugodnom incidentu.

'Je li se nešto dogodilo ovog vikenda? Gledajte, bio je to zanimljiv vikend pun naučenih lekcija, pun poučnih trenutaka. Znate, dogodi se čovjeku svašta, nije ugodno, ali moraš se nositi s udarcima. Reći ću da imam prilično fantastične obožavatelje koji su mi stvarno pružili podršku i to je bilo jako, jako lijepo', odgovorio je Evans.