28. ožujka

Vodimo vas na melodični techno uz Konstantina Sibolda u Petom Kupeu

28.03.2024 u 15:17

Bionic
Reading

Na dosad najatraktivnijem One Drop Musicu nastupaju i francuski duo Abstraal i šibenski DJ BSSSIDE

Zagrebački Peti Kupe pretvara se ovog petka, 28. ožujka u epicentar melodičnog zvuka. Na redu je novo izdanje One Drop Musica s dosad možda najatraktivnijim line upom kojeg predvodi zvijezda melodic techno scene Konstantin Sibold.

Kevin De Vries B2B Konstantin Sibold | Tomorrowland 2022 - WE3 Izvor: Društvene mreže

Kao vrlo tražena figura trenutno vrlo popularnog melodic techno žanra, Sibold prvi put dolazi u Zagreb. Hrvatska publika imala ga je prilike slušati na otvorenju prošlogodišnjeg Sonus festivala zajedno s Kevinom De Vriesom, a nastupao je i na svim većim svjetskim pozornicama, kako festivala, tako i klupskih večeri.

Karijeru je Sibold gradio kao rezident u klubu Rocker 33 u Stuttgartu, prije nego li je 2013. krenuo osvajati svjetsku scenu sa svojim izdanjem 'Madeleine' na etiketi Innervisions. U sljedećih deset godina, postao je važna figura izdavački kuća Innervisions i Afterlife, posebice sa svojim izdanjima koja predstavljaju najprogresivniji oblik melodic techno zvuka.

KONSTANTIN SIBOLD @ Terrazzza Horse Park Festival [Arena stage] 2023 by LUCA DEA Izvor: Društvene mreže

Zagrijavanje i uvod u party napravit će istinska progresivna snaga s juga, šibenski DJ BSSIDE, a nakon nastupa zvijezde večeri, blistavi line up zatvara francuski melodic duo Abstraal. Dvojac iz Lyona, koji je udružio snage krajem 2010-ih, karakterizira futuristički zvuk. Podržale su ga brojne legende scene što ih je ih dovelo do priključivanja Family Piknik brendu, kao i stvorilo priliku za nastup za Cercle.

KONSTANTIN SIBOLD closing set @ SXM FESTIVAL St.Martin Caribbean [ocean stage] 2023 by LUCA DEA Izvor: Društvene mreže

Ulaznice su dostupne putem Entrio sustava: https://www.entrio.hr/event/one-drop-music-presents-konstantin-sibold-abstraal-bsside-17080

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za nastup Konstantina Sibolda u Petom Kupeu (petak, 29.03.2024., 23:00h), a dobitnici su Saša Poldrugač i Matija Gereci.