kakva čast!

Viktorija Rađa izaziva zavist fanova španjolske hit-serije, u Madridu je upoznala skoro sve glumce koji se pojavljuju u njoj

01.12.2021 u 18:30

Bionic
Reading

Prije koji dan nekadašnja Miss Dalmacije i pjevačica, supruga Dine Rađe pohvalila se svima da ona i legendarni košarkaš lete za Španjolsku. Mnogi su pretpostavlali kako će se ondje, zahvaljujući Luki Perošu s kojim se druže biti na svečanom predstavljanju ostataka zadnjih epizoda, posljednje sezone serije 'Kuća od papira' (La Casa de Papel)

Mnogi obožavatelji jedne od najpopularnijih i najgledanijih španjolskih serija ikad s nestrpljenjem očekuju veliku završnicu 'Kuće od papira' (La Casa de Papel). U Madridu je održano njezina svečana premijera. Ondje je bio i bračni par Rađa.

Viktorija je tako na Instagramu sa svijetom podijelila fotografije s Tokyo, Berlinom, Helsinkijem, Marseilleom, Riom, Denverom, Moscowom, Bogottom, Stockholmom i Lisabon, glumcima koji su ih utjelovili kroz dosadašnje sezone. Na objavi su joj, očekivano, pozavidjeli i brojni poznati i nepoznati Hrvati, ljubitelji serije.

Supružnici Rađa i u pandemiji naveliko putuju svijetom. U rujnu su bili u Bostonu kako bi bili potpora Toniju Kukoču prilikom ulaska u Košarkašku kuću slavnih u Springfieldu, a zatim su uživali u Las Vegasu. U listopadu je Viktorija pak na nekoliko dana s prijateljicom otputovala u Rim, a Dino se prije dva tjedna pohvalio fotografijom iz Barcelone gdje se družio s glumcima Tarikom Filipovićem i Lukom Perošem.

  • +4
Viktorija Rađa Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL