POZIRALA U badiću

Viktorija Rađa prisjetila se sudjelovanja na izboru za Miss Hrvatske prije 26 godina, s njom pozira još jedna poznata dama

03.11.2021 u 09:34

Bionic
Reading

Bivša misica i pjevačica, supruga košarkaške legende Dine Rađe fanovima je pokazala do sad ne objavljujenu fotografiju iz vremena kad je (djevojačko prezime joj je bilo Đonlić) ponijela titulu Miss Dalmacije i druge pratilje na izboru za Miss Hrvatske

Na fotografiji je snimljena na plaži u žutom jednodijelnom badiću, a s Viktorijom Rađa je i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin. 'Miss Hrvatske 1995., Rene Karaman i ja. Kakva sretna vremena!', opisala je prizor Splićanka.

Te je godine na Izboru za Miss pobijedila je Anica Kovač i osvojila drugo mjesto na svjetskom izboru, što je naš najveći uspjeh dosad. A ta je godina bila sudbonosna za Viktoriju koja je upoznala Dina Rađu. U to vrijeme on je bio uspješni košarkaš, a ona je planirala pohod na dance scenu. Godinu dana kasnije je zahvaljujući Zoranu Škugoru predstavila pjesmu 'Nema veze'.

Bračne zavjete Viktorija i Dino Rađa izmijenili su u kolovozu 2001. godine. Dvije godine kasnije postali su ponosni roditelji danas 17-godišnjeg sina Roka. Potom, 2008. godine, na svijet je stigao njihov drugi sin, Niko.

Viktorija i danas izgleda atraktivno. 'Godine se uvijek vide, treba samo dobro pogledati... Najviše od svega volim jednostavnost, iako na kraju izgledam atraktivno zbog svoje visine, bujne kose, uspravnoga hoda, temperamenta koji je vidljiv iz daleka... Nekako se vodim onom 'manje je više', izjavila je ranije za tportal.

  • +2
Viktorija Rađa Izvor: Pixsell / Autor: Nino Strmotic/PIXSELL