ZASLUŽILA JE

Veza Taylor Swift i Travisa Kelcea inspirirala i Beckhama, evo što im je poručio

05.10.2023 u 21:17

Bionic
Reading

Umirovljena nogometna zvijezda David Beckham u intervjuu za People dotaknuo se nove ljubavne veze najpoznatije pjevačice današnjice Taylor Swift i javno joj dao savjet

Nogometna legenda David Beckham na svojoj je koži naučio kako je to kao slavni sportaš biti u vezi s pop zvijezdom, stoga ne treba čuditi to da je poslao savjet pjevačici Taylor Swift i sportašu Travisu Kelceu, a koji su nedavno započeli svoju vezu.

Na sinoćnjoj premijeri Netflixovog dokumentarca o Beckhamu, 48-godišnji umirovljeni nogometaš dao je kratki intervju za People, a u njemu se dotakao i Taylor Swift te ludnice koju je izazvala njezina nova veza sa sportašem.

'Trenutno se diže velika buka oko Taylor. Ona je nevjerojatan talent i nevjerojatna osoba i iz tog razloga zaslužuje biti sretna. Što god radila, s kime god bila, jedino je bitno da je sretna.'

ZAJEDNO NA VEČERI

Baš svi žele biti prijatelji Taylor Swift; druženje s megazvijezdom postalo je stvar prestiža

Pogledaj galeriju

Na upit da im da savjet, Beckham je dao mali uvid u svoj brak s modnom dizajnericom, nekada pjevačicom Spice Girlsa, Victorijom, rekavši da se ključ dugovječnosti veze krije u pronalaženju vremena za sebe i partnera.

'Tako je i sa mnom i Victorijom. Zajedno smo već 26 godina, gotovo tri desetljeća. Imamo nevjerojatnu djecu, izgradili smo poslovno carstvo, no i dalje nalazimo vrijeme u kojem smo posvećeni jedno drugome', rekao je Beckham, dodavši da se njih dvoje prvenstveno poštuju i svjesni su toga da na vezi treba puno raditi.