ANDREA RAJAČIĆ

Na premijeri Beckhamovog dokumentarca pažnju je privukla i plavokosa Sarajka

04.10.2023 u 11:19

Andrea Rajačić

Izvor: Profimedia / Autor: Julie Edwards / Avalon / Profimedia

Bionic
Reading

Francuski nogometaš Thierry Henry nakon propalog braka s glumicom Nicole Merry zaljubio se u Sarajku Andreu Rajačić o kojoj se malo zna. Par se upoznao u Španjolskoj, dobili su zajedno troje djece, a ona je rado viđen gost na društvenim događanjima u britanskoj prijestolnici

I dok su se o njegovim nogometnim uspjesima ispisale stranice povijesti, o privatnom životu 46-godišnjeg legendarnog francuskog nogometaša Thierryja Henryja malo se zna. Nekada jedan od najuspješnijih nogometaša u povijesti engleskog Arsenala, iza sebe ima četverogodišnji brak s glumicom Nicole Merry s kojom je dobio i kćer Teu, a nakon razvoda, 2007. godine je upoznao ljubav svog života i to u Španjolskoj.

Riječ je o 37-godišnjoj Andrei Rajačić ljepotici iz Sarajeva koja je tamo bila u posjetu sestri. Plavokosa ljepotica odmah je zapela za oko Henryju, a da su u vezi potvrdili su 2008. godine. Iako su mnogi pisali kako je ona manekenka, Andrea je svojedobno, u rijetkom istupu javnosti, rekla:

'Nisam se nikada bavila manekenstvom, iako se to vrti po medijima. U Americi sam završila menadžment i više od toga ne bih željela otkrivati.'

Njezin otac, Nebojša Rajačić, ugledni je plastični kirurg iz Bosne i Hercegovine koji je dvadeset godina radio u Kuvajtu. Tamo je vodio Kliniku za liječenje opeklina i plastičnu kirurgiju, a u Kuvajtu su Andrea i njezina mlađa sestra Jovana završile srednju školu. Njihova majka Tatjana profesorica je ruskog jezika.

Prvo zajedničko dijete, sina Tristana Henryja, dobili su 2012., a zajedno imaju i sina Gabriela te kćer Tatianu.

Iako svoj privatni život čuva od znatiželjne javnosti, Andrea Rajačić rado je viđen gost na društvenim događanjima koje se odvijaju u britanskoj prijestolnici, a privatno se druži s mnogim celebrityjima, uključujući i Beckhamove, zbog čega ne čudi da je bila na sinoćnjoj premijeri Netflixovog dokumentarca o Davidu Beckhamu.

Instagram profil zaključan je za javnost, no vidljivo je da se prati, osim s Beckhamovima, sa suprugom Lionela Messija, Antonelom, ali i Petrom Ecclestone.