ŽELE SPRIJEČITI OBJAVU

Udovica Boba Sageta udružila se s njegovim kćerima u tužbi, žele da istraga o smrti komičara bude zatvorena za javnost

16.02.2022 u 12:18

Bionic
Reading

Kelly Rizzo i tri kćeri pokojnog Boba Sageta podigle su tužbu protiv šerifa okruga Orange te sudskog vještaka i to iz jednog jedinog razloga - žele da istraga o smrti komičara ostane nedostupna javnosti

Nešto više od mjesec dana prošlo je od iznenadne smrti komičara Boba Sageta, a njegova obitelj sada se odlučila na tužbu protiv šerifa okruga Orange Johna Mina i Ureda sudskog vještaka. U sudskim spisima, u koje je magazin People dobio uvid, udovica Boba Sageta, Kelly Rizo, s njegove tri kćeri iz bivšeg braka, Aubrey, Larom i Jennifer, tuži službenike želeći zaustaviti daljnje curenje dokumenata i podataka iz istrage vezane uz smrt 65-godišnjeg komičara.

Tužba je podignuta ovog utorka, a njome obitelj Saget želi da istraga bude povjerljiva jer bi daljnje curenje podataka itekako 'prouzročilo nepopravljivu štetu u obliku ekstremne duševne boli, tjeskobe i emocionalne tuge' članovima obitelji.

Osim što traže zabranu, kojom žele zaustaviti daljnja objavljivanja izvještaja, audio i videozapisa i fotografija, udovica i kćeri Boba Sageta žele da se podaci i svi materijali prikupljeni u istrazi o njegovoj smrti izuzmu iz svih javno dostupnih dokumenata.

  • +3
Bob Saget Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia

Podsjetimo, američki glumac i komičar Bob Saget preminuo je od ozljede glave za koju vjerojatno nije vjerovao da je opasna 9. veljače u hotelskoj sobi u Orlandu na Floridi, dan nakon što je imao nastup u blizini Jacksonvillea. U priopćenju obitelji stoji:

'Vlasti su zaključile da je Bob umro zbog ozljede glave. Zaključeno je da se slučajno nečim udario u potiljak, mislio je da to nije ništa opasno te je otišao spavati.'