JOŠ JEDAN REZ

U jeku brakorazvodne parnice Ella Dvornik je spremna za novi početak

23.12.2023 u 19:23

Bionic
Reading

Kada je žena spremna za promjene u životu najčešće to najavi novom frizurom - bilo šišanjem ili bojanjem - a sada se tim primjerom povela i Ella Dvornik, koja se za rođendan odlučila počastiti odlaskom kod frizera

'Nije mi dugo trebalo da se vratim na plavo :) izgleda da to sad već postaje rođendanska tradicija. Samo ovaj put držim se kratke kose 🥰 no da ne lažem, stavili su mi i nešto @vikleriruz ekstenzija onako za gustoću malo💄 a i odlučila sam ovaj put ić s toplijom plavom da nisam uvijek blijeda. E - sad idem na jedan rođendanski ručak', riječi su to kojima je Ella Dvornik opisala svoje najnovije fotografije, nastale odmah po izlasku iz frizerskog salona.

A onda su krenule rođendanske čestitke, kao i komplimenti za novi izgled. Bilo je tu i savjeta, poput onog: 'Izvrsna boja i ljepše ti stoji nego na sivo kad ide... mani se extenzija ako oporavljašs kosu. Na početku je koma ali poslije će se oporavit i bit ćeš sretna da si se riješila umetaka.'

Poznavajući Ellu, ona se neće držati pretjerano savjeta s društvenih mreža, pa bi ovu frizuru i boju kose mogla ponovno promijeniti za nekoliko mjeseci.

Inače, prosinac za Ellu Dvornik nikada nije dosadan. 23. prosinca proslavila je 33. rođendan, a sredinom mjeseca pojavila se i na Općinskom sudu u Puli gdje je održano drugo ročište između nje i Charlesa Pearcea, s kojim trenutno prolazi brakorazvodnu parnicu.

  • +12
Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX

Par je bio u braku od 2019., kada su se vjenčali u Las Vegasu, i imaju dvije djevojčice - Balie Dee i Lumi Wren, a da se razvode potvrdila je sama Ella u kolovozu ove godine nakon višemjesečnih šuškanja.