BEZ DJECE U RIMU

Trenuci samo za njih: Nataša Janjić sa suprugom pobjegla u vječni grad

04.09.2023 u 19:58

Bionic
Reading

Nakon obiteljskog ljeta, tijekom kojeg su uživali diljem Jadrana, glumica Nataša Janjić Medančić i njezin suprug, liječnik Nenad Medančić odlučili su pronaći 'vrijeme za sebe' pa su otputovali u Rim gdje 'pune baterije' bez djece

Uz niz fotografija i snimki glumica Nataša Janjić Medančić otkrila je kako je sa suprugom Nenadom Medančićem otputovala u vječni grad Rim.

Da je Rim uvijek dobra ideja pokazalo se i u njihovom slučaju, jer je i dobro vrijeme išlo u njihovu korist, a dane su supružnici Medančić provodili uživajući u ljepotama starog grada - istražujući okolinu, obilazeći izložbe i poznate parkove, ali i guštajući u dobroj hrani i neizostavnom Aperolu.

A osim pješice, Nataša i Nenad za ovu su prigodu prvo iznajmili gradske bicikle, a potom su se ohrabrili i odlučili dio Rima obići na električnim skuterima, koji se u njihovom slučaju pokazao najbržim prijevoznim sredstvom.

I dok njih dvoje uživaju u talijanskoj prijestolnici, njihovi mali nasljednici, Toni i Kaja, čekaju ih nestrpljivo u Hrvatskoj, gdje ih, vrlo vjerojatno, čuvaju brižni baka i djed.

Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL

Za razliku od mnogih svojih prijatelja, koji imaju već školsku djecu, Nataša i Nenad mogu još uživati na početku rujna, kada počinje škola i nove obaveze, bez da se zamaraju kupovinom bilježnica i ostalog školskog pribora.