MARVELOV SUPERJUNAK

Sve zbog jednog detalja: Chris Evans pokrenuo glasine o vezi sa zvijezdom Netflixove serije

01.02.2022 u 09:55

Bionic
Reading

Nakon suočavanja s glasinama o ljubavnoj vezi s pop zvijezdom Selenom Gomez, Marvelov superjunak sada se susreće s najnovijim

Glumac Chris Evans, koji u Marvelovoj franšizi 'Osvetnici' utjelovljuje Kapetana Ameriku, navodno je bacio oko na Albu Baptistu, 24- godišnju zvijezdu Netflixove serije ‘Warrior Nun’.

Glasine o njihovoj ljubavnoj povezanosti pokrenute su ranije ovog mjeseca nakon što je 40- godišnji Evans objavio story na Instagramu zbog kojega su njegovi pratitelji posumnjali da se nalazi u hotelu Four Seasons koji se nalazi glumičinom rodnom gradu Lisabonu.

Fanovi Kapetana Amerike također su primijetili kako je portugalsku glumicu počeo pratiti na Instagramu u jesen 2020. godine – nekoliko mjeseci nakon što je prva sezona serije ‘Warrior Nun’ doživjela svoju premijeru na Netflixu.

Novu godinu zvijezda Netflixove serije provela je u Los Angelesu, a za fotografije koje je objavila na Instagramu brojni spekuliraju kako su nastale u domu holivudske zvijezde.

Evansa je ranije povezivan s kolegicama Jessicom Biel, Minkom Kelly, Diannom Agron i Jenny Slate, a šuškalo se da je hodao s damam poput Eize Gonzalez, Lily James, Selene Gomez i Aly Raisman.

Prošloga tjedna objavljeno je da će se Evans udružiti s Dwayneom Johnsonom za neimenovanu blagdansku akcijsku komediju koja bi premijeru trebala imati 2023. godine.

  • +3
Chris Evans Izvor: Profimedia / Autor: Jerod Harris / Getty images / Profimedia