PLES S VRAGOM

Strašne optužbe u novom dokumentarcu: Demi Lovato progovorila o seksualnom zlostavljanju, ali i drogi

17.03.2021 u 10:24

Bionic
Reading

U svom dokumentarcu 'Demi Lovato: Ples s vragom', dostupnim na YouTubeu, pjevačica hrabro progovara o traumi seksualnog zlostavljanja i otkriva da ju je u noći u kojoj se predozirala seksualno iskoristio njen diler. A to joj nije bilo prvo takvo iskustvo

'Nisam samo predozirana. Iskorištena sam', kaže 28-godišnja pjevačica o srpanjskoj noći 2018. godine, kad je skoro umrla.

Njena prijateljica Sirah Mitchell objašnjava da je Lovato te noći dobila heroin s dodatkom fentanila te da ju je diler nakon što ju je iskoristio ostavio da umre.

'Kad su me pronašli, bila sam gola i plava. Doslovno sam ostavljena da umrem nakon što me iskoristio. Kad sam se probudila u bolnici, pitali su me jesmo li imali sporazumni seks. Ostao mi je jedan bljesak njega iznad sebe. Vidjela sam taj bljesak kad su me pitali pa sam potvrdno odgovorila. Tek sam mjesec dana nakon predoziranja shvatila da nisam bila takvog stanja uma da donesem sporazumnu odluku', kaže Lovato.

U dokumentarcu Lovato vrlo emotivno prepričava svoje suočavanje s traumom, koju je iskusila i prije te noći predoziranja.

  • +6
Demi Lovato Izvor: Profimedia / Autor: PAUL BUCK

'Kao tinejdžerica sam bila u vrlo sličnoj situaciji. Nevinost sam izgubila silovanjem', kaže Lovato.

Iako priznaje da su se ona i njezin navodni napadač u to vrijeme zbližavali, Lovato kaže da je jasno dala do znanja da nije spremna izgubiti nevinost.

'Bila sam dio one Disneyjeve gomile koja je javno rekla da se čuva za brak. A prvi put nije čak bilo ni romantično', kaže Lovato i dodaje kako je nakon svega tu osobu morala stalno gledati pa je zbog traume prestala jesti.

Pjevačica potom otkriva i da je s odraslima podijelila što joj se dogodilo, ali njezin navodni napadač nikad zbog toga nije imao problema i nije izbačen iz filma u kojem su glumili.

'Nazvala sam tu osobu mjesec dana kasnije kako bih se pokušala dovesti u red, ali od svega sam se osjećala još gore', kaže Lovato.

U oba slučaja, rekla je jednom prilikom Lovato, bila je školski primjer 'ponavljanja traume', s čime se borila godinama i zbog čega se stvarno teško mirila s činjenicom da je ono što joj se tada dogodilo bilo silovanje.