KAO DRUGA OSOBA

Jedva smo je prepoznali: Slavna ljepotica odlučila se za drastičnu promjenu i svoju kosu obojala u najpoželjniju boju godine

12.01.2021 u 20:43

Bionic
Reading

Pjevačica i glumica Demi Lovato godinama je bila poznata po svojoj dugoj i tamnoj kosi, no čini se kako joj je ovaj imidž dosadio te se odlučila na drastičnu promjenu koja je izenadila njene obožavatelje

Američka glumica i kantautorica Demi Lovato, poznata po ulozi u Disneyjevom filmu 'Camp Rock', odvažila se na drastičnu promjenu imidža koju je podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu.

28-godišnja ljepotica se pozdravila sa svojom dugom, crnom kosom i u 2021. ušla s trendi ružičastom pixie frizurom.

Ako je suditi prema aktualnim trendovima, slobodno možemo reći da je ova zima sve samo ne dosadna. Osim standardnih smeđih tonova, žene diljem svijeta, sve češće se odvažuju i za neke ne baš svakodnevne nijanse, poput romantične ružičaste.

Ova će boja u narednim mjesecima biti apsolutni 'must have'. Barem tako tvrde beauty stručnjaci. Brojne žene diljem svijeta u izolaciji su bile osuđene na samostalno bojanje kose. Tada se izrodio novi trend u bojanju kose. Sve su trendseterice odjednom poželjele imati ružičastu kosu.

Ova sanjiva i zabavna boja osvojila je i glumicu Elle Fanning koja je bila među prvim slavnim damama koje su se odvažile obojati kosu u ružičasto, a potom su isto poželjele i brojne druge trendseterice. Pretraživanja za ružičastom kosom u prošloj godini su porasle za nevjerojatnih 900 posto.

Inače, slavna pjevačica i glumica u rujnu je otkazala dvomjesečne zaruke s Maxom Ehrichom, nakon što nisu uspjeli riješiti probleme koji su se gomilali kada su se iz karantene vratili na posao.

  • +4
Demi Lovato Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia