uživa s prinovom

Službeno je: Suki Waterhouse i Robert Pattinson objavili prvu fotografiju bebe

05.04.2024 u 10:59

Bionic
Reading

Holivudski miljenik Robert Pattinson već je godinama u sretnoj vezi s glumicom i manekenkom, a nedavno snimljenim fotografijama potvrdili su glasine kako su dočekali rođenje njihovog prvog djeteta. Pritom je glumac objektivom uhvaćen dok gura dječja kolica

'Dobrodošla na svijet anđele', napisala je Suki Waterhouse na Instagramu pored prizora na kojem je možemo vidjeti kako nježno gleda u kameru a u rukama drži dijete koje je dobila u vezi sa zvijezdom 'Sumrak sage'.

Par još nije objavio spol svog djeteta. Da čekaju prinovu, pjevačica je potvrdila u studenome 2023. tijekom nastupa na glazbenom festivalu Corona Capital u Mexico Cityju gdje je ponosno na pozornici pokazala rastući trudnički trbuščić.

Podsjetimo, za Pattinsonovu vezu sa Suki doznalo se 2018. godine, kada su ih paparazzi snimili zajedno u Londonu, a par svoju ljubav uspješno skriva od očiju javnosti te se rijetko zajedno pojavljuju u javnosti. U prosincu se doznalo da se par zaručio.

Suki je prije njega u vezi s Bradleyem Cooperom. Robert je od 2009. do 2012. godine bio u vezi sa glumicom Kristen Stewart. Nakon prekida s njom pronašao utjehu u pjevačici FKA Twigs, za koju je bio i zaručen, no nikada je nije odveo pred oltar i prekinuli su 2017.

ROBERT PATTINSON NEPREPOZNATLJIV

Nekad su za njim uzdisale djevojke, a sad je zbog izgleda postao predmet sprdnje

Pogledaj galeriju