KOGA JE SVE LJUBIO?

Na šarm Bradleyja Coopera pale su mnoge, no samo ga je jedna odvela pred oltar

17.10.2023 u 05:48

Bionic
Reading

Do sada je ljubio mnoge ljepotice, samo je s jednom službeno bio u braku, a jedino mu je lijepa Irina Shayk rodila dijete - kćerkicu Leu de Seine, njegov centar svijeta. Nakon što se počelo šuškati o njegovoj vezi s Gigi Hadid, nema nam druge nego pobrojati sve djevojke koje je zaveo Bradley Cooper

Zbog njegovog izgleda ne čudi to da ga je magazin People uvrstio na liste najseksi muškaraca svijeta, a na taj izgled pale su brojne slavne ljepotice.

Njegova ljubavna lista uistinu je podulja, a tijekom godina danas 48-godišnji Bradley Cooper uspio se jednom oženiti i dobiti dijete. U braku je bio s Jennifer Esposito, a s Irinom Shayk dobio je kćerkicu Leu de Seine. S atraktivnom Ruskinjom i danas je u odličnim odnosima, iako se 'spetljao' s njezinom kolegicom, supermodelom Gigi Hadid, koja je posljednja u nizu ljepotica u njegovom životu.

U ŠETNJI S KĆERKOM

Dobro raspoloženom Bradleyju Cooperu nisu smetali ni uporni paparazzi

Pogledaj galeriju

Jennifer Esposito (2006.-2007.)

O njegovoj vezi s glumicom Jennifer Esposito počelo se šuškati nakon što je snimljeno kako ju je Cooper u siječnju 2006., na zabavi organiziranoj povodom dodjele Zlatnih globusa, poljubio u usta. Zaručili su se već u listopadu, a potom su se u najvećoj tajnosti vjenčali u prosincu iste godine.

Esposito je jedina koja je imala priliku, pa makar i na samo četiri mjeseca, biti gospođa Cooper. Braku je došao kraj u svibnju 2007., kada je pokrenula brakorazvodnu parnicu, a sve je bilo gotovo već u studenom.

Razvod i nije najbolje prošao, a o svemu je njegova bivša supruga pisala i u knjizi. Iako ga nije imenovala, iz svega se lako dalo zaključiti da se radi o Cooperu.

'Trebala sam od početka primijetiti znakove upozorenja, bilo ih je gomila, no ja sam ih ignorirala. Iskreno, nisam mislila da naša veza uopće ima budućnost. Bio je duhovit, pametan, arogantan, ali i nevjerojatan manipulator. Nije mi bio baš toliko privlačan, no neko vrijeme uživala sam u njegovom smislu za humor', rekla je i dodala:

'Dobro smo se zabavili, no on je imao i tu zlu, hladnu crtu. Znao bi promijeniti raspoloženje dok si rekao keks, no sve sam to već prije prošla. Većinu djetinjstva provela sam hodajući 'kao po jajima', kao i na nekim filmskim setovima, stoga sam brzo naučila koje je moje mjesto u vezama. Naša veza vrtjela se isključivo oko njegovih potreba, ničeg drugog...'

Cameron Diaz (2007.-2008.)

Iako su nebrojeno puta snimljeni kako se voze po Central Parku i odlaze na utakmice NFL klubova, Cameron Diaz i Bradley Cooper nikada nisu priznali svoju vezu. Dapače, uvijek su tvrdili da su samo prijatelji i ništa više.

u Los Angelesu

Ne viđamo ih često: Cameron Diaz sa suprugom uživala u pravom ljetnom izlasku

Pogledaj galeriju

Isabella Brewster (2008.-2009.)

Nešto više od godinu dana proveo je i s 'lovcem na talente', lijepom Isabellom Brewster. Prekinuli su nakon što je on počeo osvajati Renee Zellweger.

Denise Richards (2009.)

Kratkotrajnu aferu navodno je imao i s glumicom Denise Richards, no ona je to demantirala i to putem Twittera.

Jennifer Aniston (2009.)

Prije negoli se skrasio uz Renee Zellweger, Cooper je snimljen na večeri u talijanskom restoranu s Jennifer Aniston. Bilo je to nakon što su snimili hit komediju 'Njemu baš i nije stalo', a priča se da su se ponovno 'spojili' nakon što je prekinuo sa Zellweger.

ništa bez treninga

Jennifer Aniston u nikad ležernijem izdanju: Sportski look istaknuo besprijekornu figuru

Pogledaj galeriju

Renée Zellweger (2009.-2011.)

Jedna od njegovih dugotrajnijih veza, koja nije bila tek usputna stanica, bila je ona s kolegicom Renee Zellweger, s kojom je proveo dvije godine i činilo se kao će završiti pred oltarom. No od tog scenarija nije bilo ništa.

Navodno je najveći kamen spoticanja bila njegova karijera, koja mu je oduvijek bila najvažnija, pa se više posvetio njoj i uspjehu, negoli voljenoj ženi.

Svojim putem krenuli su u ožujku 2011. i to nakon što su već započeli zajednički život. 'Ne mogu prestati govoriti o njoj. Obožavam je i obožavam snimati s njom. Od nje mogu jako puno naučiti', rekao je svojedobno glumac.

Olivia Wilde (2011.)

Nakon prekida veze sa Zellweger, Cooper je tražio utjehu u mnogim ženama. Kratki period viđao se s glumicom Olivijom Wilde, s kojom se 'spetljao' na zabavi organiziranoj nakon premijere drugog dijela 'Mamurluka'.

PUN POGODAK

S bijelim odijelom nikad ne možete pogriješiti, a zna to i lijepa Olivia Wilde

Pogledaj galeriju

Mélanie Laurent (2011.)

S francuskom glumicom Mélanie Laurent vezu je započeo u Parizu, kada su snimali zajedno, no tvrdili su da su tek prijatelji. Te 2011. godine Cooper je izjavio: 'Slobodan sam 36-godišnjak i ne vidim se kao zavodnik žena, ali žene jako volim. Shvaćate li što želim reći?'

Jennifer Lopez (2011.)

Vjerovali ili ne, ali kratku vezu imao je i s Jennifer Lopez nakon što se rastala od Marca Anthonyja. Cooper je navodno toliko bio opčinjen atraktivnom JLo da je čak doletio na Floridu kako bi bio uz nju i svim se silama trudio skrasiti s njom, no ovoga puta ona je bila ta koja nije bila zainteresirana za nešto ozbiljnije.

Zoe Saldana (2011.-2013.)

Zajedno su snimali film 'Ukradena priča', a ljubav se s filmskih platna preselila u njihov život. Zoe Saldana i Bradley Cooper proveli su zajedno tri mjeseca, a nakon prekida ponovno su se spojili 2012. O kemiji između njih dvoje svojedobno je progovorila i sama glumica:

'Oduvijek sam govorila da kada gledaš neki film i kada ljubavna priča u njemu nije ispala kako treba, budite uvjereni da je to tako jer nije bilo kemije među glumcima. Nisu bili prijatelji, nisu se osjećali ugodno u društvu drugoga, nisu komunicirali.'

Suki Waterhouse (2013.-2015.)

Prije negoli je u njegov život ušetala Irina Shayk, još je s jednom djevojkom proveo dvije godine. Riječ je o Suki Waterhouse, koja je u to doba imala 27, a on 44 godine. Upoznali su se 2013. na dodjeli nagrada Elle Style u Londonu, kemija se rodila na plesnom podiju na after partyju.

Razlog njihovog prekida ponajviše se krio u velikoj razlici u godinama, jer Waterhouse tada nije ni pomišljala imati djecu.

Irina Shayk (2015.-2019.)

Irinu Shayk prvi put su povezali s Cooperom u travnju 2015., nakon što su viđeni zajedno na Broadwayu, gdje su gledali mjuzikl 'Finding Neverland', da bi netom nakon toga bili snimljeni u Londonu, kada je on glumio u 'The Elephant Manu' na West Endu.

Iako se nisu ustručavali iskazivati emocije u javnosti, o svojoj vezi nisu javno govorili. 'Budući da se zbog mog posla očekuje da budem dostupna, odlučila sam šutjeti o svom privatnom životu. Zato se i naziva privatnim, jer je to nešto tvoje i tvoje obitelji, i mene to usrećuje', izjavila je 2019. Shayk, a koja je s glumcem u travnju 2017. dobila kćerkicu Leu de Seine.

Glumac nikada nije krio koliko je rođenje Lee promijenilo njegovo viđenje svega te da je ona postala njegov centar svijeta. Par se razišao u lipnju 2019., nakon četiri godine, no zbog kćeri su ostali u dobrim odnosima do te mjere da znaju zajedno odlaziti na obiteljske odmore, sve kako njihovoj mezimici ništa ne bi nedostajalo. Šuškalo se da je njihovom razlazu kumovao film 'Zvijezda je rođena', u kojem je glumio s Lady Gagom, a s kojom je, iako to nije potvrdio, navodno imao aferu.

Huma Abedin (2022.)

O vezi s najvećom osobom od povjerenja Hillary Clinton i bivšom suprugom osramoćenog političara Anthonyja Weinera, Humom Abedin, počelo se šuškati nakon što su se zajedno pojavili u svibnju 2022. na Met Gali. Upoznala ih je, ni manje ni više, nego sama Anna Wintour.

'Anna je definitivno odigrala svoju ulogu i spojila ih. Najbolja je Bradleyjeva prijateljica i obožava Humu', otkrio je dobro upućeni izvor, dodavši da je on bio fasciniran njome.

Romansa je očito bila kratkog vijeka.

Gigi Hadid (2023.)

A početkom listopada ove godine počelo se naveliko pričati o novoj ljubavi Coopera s mlađahnom Gigi Hadid. Strani mediji raspisali su se o njihovom druženju, a viđeni su na večeri u New Yorku. Prema fotografijama do kojih je došao Daily Mail, 28-godišnja manekenka i 20 godina stariji glumac večerali su u poznatom talijanskom restoranu prije nego što su otišli u istom vozilu.

Otkriveno je i da imaju svoje tajno ljubavno gnijezdo, a koje je golupčićima ustupila njihova slavna prijateljica Taylor Swift.