STIŽE BEBA

Robert Pattinson postat će otac: Suki Waterhouse potvrdila trudnoću

20.11.2023 u 09:19

Bionic
Reading

Zvijezda 'Sumrak sage', Robert Pattinson i njegova djevojka, glumica, pjevačica i model Suki Waterhouse postat će prvi puta roditelji, a sretnu vijest sa svijetom je podijelila upravo lijepa trudnica

Da s dečkom, glumcem Robertom Pattinsonom, čeka svoje prvo dijete, britanska glumica, pjevačica i model Suki Waterhouse otkrila je tijekom ovog vikenda tijekom svog nastupa na glazbenom festivalu Corona Capital u Mexico Cityju.

'Danas sam odlučila odjenuti nešto svjetlucavo jer sam mislila da bi to moglo odvratiti pažnju od nečeg drugog, što se događa', rekla je tijekom nastupa Suki Waterhouse pokazujući na svoj trbuh.

Dok je publika nagrađuje pljeskom, zvijezda serije 'Daisy Jones & The Six' kroz smijeh govori: 'Nisam sigurna funkcionira li to.' A da itekako funkcionira, govori i da se video njezinog priznanja na koncertu proširio nevjerojatnom brzinom društvenim mrežama.

Suki Waterhouse i Robert Pattinson Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren for Go Gala / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ljubavna priča Suki Waterhouse i najpoznatijeg vampira na svijetu, Roberta Pattinsona, traje već više od pet godina, a prvi su puta zajedno viđeni još 2018. u Londonu.

Budući da svoj privatni život drže za sebe, sve su iznenadili prošle godine na modnoj reviji Diora u Egiptu, kada su se prvi puta zajedno pojavili na crvenom tepihu.