MERYEM UZERLI

Stigla u Dubrovnik: Lijepa Hurem dobro se zabavila na rođendanskom partyju

06.08.2023 u 08:03

Bionic
Reading

Meryem Uzerli, poznata njemačko-turska glumica koja se proslavila ulogom Hurem u seriji 'Sulejman Veličanstveni' koja je bila vrlo popularna i kod nas, na društvenim mrežama se pohvalila da je došla i na našu obalu, točnije u Dubrovnik

Uzerli je našim gledateljima bila jedna od najdražih glumica iz te serije, a uloga koja ju je proslavila bila je ona crvenokose sultanije Hurem.

Lijepa Meryem na svom je Instagram profilu gdje je prati više od sedam milijuna pratitelja objavila da je bila gošća na rođendanskoj proslavi biznismena Mehmeta Koruturka održanoj u Dubrovniku.

Društvo se sjajno zabavilo, a na svom je Instagram Storiju o tome izvijestila svoje brojne obožavatelje i to uz pjesmu Crvene jabuke 'Malo ćemo da se kupamo'.

  • +3
Meryem Uzerli Izvor: EPA / Autor: CLEMENS BILAN

Inače, Meryem je rođena i odrasla u Njemačkoj, otac joj je Turčin, a majka Njemica. Kako nije dobro znala turski, uz snimanje serije Sulejman Veličanstveni paralelno učila jezik. Godine 2013. napustila je snimanje serije, a od 103. epizode uloga sultanije Hurem pripala je glumici Vahide Gordum.

Tridesetdevetogodišnjakinja koja je u intervjuima otkrila da se teško nosila s naglom popularnošću zbog uloge Hurem je ponosna majka dvije djevojčice: Lare Jemine i Lily Koi.

Glumica živi u Njemačkoj, u blizini svojih roditelja i sestre Canan, te bliskih prijatelja, koji joj pružaju veliku podršku.