NE SKRIVA SREĆU

Slavna komičarka Rosie O'Donnell objavila zaruke s atraktivnom policajkom

24.10.2018 u 14:59

Bionic
Reading

Da je spremna za novi brak, slavna komičarka potvrdila je putem svog glasnogovornika, a njezina zaručnica, policajka Elizabeth Rooney, blještećim se prstenom pohvalila na svom Instagram profilu

Na svom Instagram profilu policajka Elizabeth Rooney objavila je fotografiju svoje ruke na kojoj je blistao zaručnički prsten s povećim kamenom, a uz koju je napisala: 'Rekla sam da'. I možda bi ta objava bila samo jedna u nizu mnogobrojnih objava zaruka, da nije riječ o zaručnici slavne komičarke Rosie O'Donnell.

View this post on Instagram

Y E S ❤💍

A post shared by E L I Z A B E T H 🍀 🇮🇪 (@blue_eyedsoul) on

56-godišnja komičarka ne krije koliko je zaljubljena u svoju 23 godine mlađu odabranicu i vojnu veteranku iz Bostona. 'Neprestano joj govorim da sam prestara za nju, no nju to ne smeta. Na to mi uvijek kaže: 'BIla sam u vojsci. Moj život svaki je dan na ulici izložen, misliš li da ne znam dobro s kime želim biti?' Što joj mogu na to reći?', otkrila je Rosie O'Donnell, koja iza sebe ima dva braka.

OAZA MIRA

Zavirite u luksuznu kuću za odmor slavne komičarke

Pogledaj galeriju

S Kelli Carpenter bila je u braku od 2004. do 2007. godine, dok je za Michelle Rounds, koja je počinila samoubojstvo 2017., bila udana od 2012. do 2015. godine.